Tuesday, April 14, 2009

jom main taip-taip

65 perkataan

nampak nah aku bosan gila and takde mood malam ni
jom main taip-taip korang?

click sini

lepas dah dapat result dia, korang blogkan ye?
sapa yang blogkan, tinggalkan url entry anda dalam komen ini, saya mau jenguk (:

yot, aku cilok benda alah ni kt blog ko
addictive dowh! :P









9 comments:

ezaty said...

elehh,,saye nyer jari kontot!awak leyhh larr..jari panjang!ahhhahaha =PP
alasan jer padahal.

Yot | is | Yati said...

aku wat time ofis tak leh beria sangat fokusnyer...hahha..nak menang gak ka...cess..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

oit...nampak nau kebushanan ko mlm td ekk...

Erda said...

hehehehe...bestnye. boring tahap maksima nie. faham...faham....

Tny said...

Uwaaa pantas!!! :D
Mcm nk pegi interview keje ngn manpower agency plak..

Dlu pas abih study, penah try pegi m/power agency Select Appointment.. haa.. apa lagik.. kena lah test menaip!!!

Tny said...

Pengurusan strategik?
Cmne Izza, dpt mengurus dengan strategik ke idak nih? :D

Good luck for your exam.. sama lah.. part time student yg sorang ni pun.. sedang musim exam jugak.. huu..huu.. last minit saja..

Redbloodsnow said...

hehehe...bile aku kerboringan mcm ko gak...baru aku click link tuh..miahahaha


:P

Shafie said...

izza pon try benda ni..hehe..

klaka pnh try byk kali dlu..

tp xamik result..wakaka..

sweethOneY said...

zatyhahaha
salahkan jari plak dia.. hahaha

yotyer yot
aku taw klo ko buat dlm keadaan kosentret mcm aku, mst ko dpt lebih.. miahahaha :P

ayeintaw xpe
mood yilek pocik malam tadi

erdahehhee :P
nasib baik paham

tnytu la.. lepas dh ni klo nk jd kerani.. adoi.. ahahaha

thanx tny!

ziehahahah
boleh la ko test kepantasan jari ko tu menaip.. hahaha

shaf:P
jakun la kte ni upenya
shaf pun dh lama main ek.. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...