Sunday, April 26, 2009

inilah contact lens saya

received a parcel from home a few days ago
my new contact lens!
contact lens lama sudah expired
sudah gatal-gatal mata aku.. cit

ha, korang kan tak pernah dengar brand tutti ni kan?
ni la rupa dia
rm128, 3 months disposable
kalau korang pakai yang fresh look, fresh kon semua tu
only 1 month disposable kan?
tapi kan, harga tu kan..
tulis kat box dia rm128,
tapi mak aku cuma bayar rm80 tunai saja..
kedai tu jual murah kot :D
heee

yeay~
boleh pergi exam hall esok dengan mata yang tidak gatal lagi
o_O








15 comments:

Izan said...

tutti ni perkataan italy. italian brand kot... =)

Liquid said...

mintakkan kat mak cik iza satu lagi utk incek liquid bule..?!!

ala bule la....

ehehehehe =P

[a][N][N][a] said...

teringin nk pkai color lens..
tp tue arr xjmpe lg yg murah..

Erina Asmawani said...

oo..camni gupenye, xpenah dgr plak brand ni b4..tapi cam not bad la sbb rm80 tuk 3 bulan..mesti susah nak dpt brand tutti ni kat sini kan? wuwu~

Shafie said...

chewah..
contact lens baru ni..
boleh fokus lebih..hiks

tak pnh pon shaf pakai..hehe
so mmg tatau pape brand..
tuti ke tati ke :p

pwincess AJA said...

mate aja sgt la cencitippp
so xley pakai yg 3mont disposable.
g 1month pom pakai xsampai 25days.
huhuhu

tpkan akak cayam,
xelok taw pakai contact lense yg 3month disposable.
akan ade bad effects.in future.
huhuhu

Yot | is | Yati said...

wah dengki2..nak bli gak neh...akan aku jejak dia sampai hujung nyawa. hahaha

~dARlee zURiS~ said...

jauhnye ko import contact lens tu
kat bangi takde eyh??

mata dah tak gatal tu..adakah maksud sebenarnya "boleh tengok mamat2 ensem dgn senang hati"?
ahakssss ;P

nanonano said...

bukan fresh look pun 3bulan meh??
ko beli satu je ke??
lain kali beli la lebeyyyyyy 1,
nk jugakkkkk..
huhuhu

:: p R i n c E s S _ N :: said...

kt cni derr ke brand tutti tu ekk..?? xpnh dgr...tp muwah r beb..klo sepasang bp laks..?? aku k bli ni...ariku da bantai freshlook..

lily lotus said...

slmt 'bermata' baru...hehehe

y a n said...

umm! x penah try la yg ni.
yan ni bute oke! 4.75 + 4.00
sgt bute kan
hakhak
nak try yg iza nyer la.. :D

Ceera said...

eeeeee

bahaya tau pakai contact lens yang dah expired..

pasnie jangan buat lagi, hehe

MiSZuE said...

oh..
kaler ape lak tu yang

Redbloodsnow said...

oooo ko main on9 order ker yang...aku dulu selalu gune fresh look jek...hikhikhik.

jaoh gak ek murah arge die dr arge asal kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...