Wednesday, April 22, 2009

hye.. selamat tengah hari korang ^.^
dah lunch ke ni?

korang..
pernah tak rasa rimas dengan seseorang?
aku rimas + geram + menyampah + rasa nak pijak je pewot dia laju-laju
grr!!

aku terlampau rimas la dengan sekor perempuan ni
rimas! rimas! rimas!
agaknya kan dia tak paham bahasa ke ek yang aku ni dah taknak kawan dia..
dah taknak ada apa-apa kaitan dengan dia
dah taknak apa-apa la dengan dia
everything is OVER!

eh, ko paham tak ha?
apa susah sangat nak bagi ko paham?
ke ko suka sangat tengok aku jadi manusia psiko macam ko?

dari mulaaaaa lagi minah ni memang psiko tahap lapan!
panjang la cerita dia kalau nak cerita dari mula
tapi dia punya tahap menjadi stalker,
dan merimaskan aku memang psiko!
selalu buat-buat salah send msg kat aku
konon nak hantar pada kawan dia,
tapi terhantar kat aku..
contoh paling bangang,

"eh, jap g aku sampai KL..
ko fetch aku ye"

and EVERYTIME dari dulu,
aku tak pernah reply..

korang maybe lah boleh cakap buat tataw
dan itulah yang aku buat pun
tapi susah dengan manusia psiko tak paham bahasa ni

yang kelakar,
dia banyak kali nak add aku kat ym
sorry babe aku nak approve ko
ko sila pergi mampos jauh-jauh
lepastu, ada satu id ni nak add..
katanya kenal dari blog..
aku pun accept je lah
tapi aku tak layan sangat dia berbual
sebab cara dia berbual tu sama dengan cara minah psiko ni
tapi aku malas la tuduh-tuduh..

lepastu, boleh tak alih-alih..
minggu lepas dia cakap yang kawan rumet dia adalah minah psiko tu..
hey, please!
does it make any sense??????
kebetulan la sangat tiba-tiba kawan rumet ko tu minah psiko tu?
ko nak sangat kawan ngan aku ke?
sudah-sudah la tu
leave me alone..
aku letih la melayan peel psiko ko ni
tension ko taw tak tension!

aku tataw sama ada sekarang ko masih bace blog aku atau tak..
tapi dulu no wonder lah ko taw je life aku macam mana kan
rupanya ko wujud kat sini..
patutlah aku pernah nampak muka ko dekat mybloglog aku
eee!!

aku nak cakap kat ko ni..
dah la tu.. cukup-cukup lah
nak apa lagi?
enough lah ok!


ha.. panjang aku membebel..
haha..
sorry lah korang lak kena layan aku membebel kan ^.^







8 comments:

~dARlee zURiS~ said...

wahh..ade peminat misteri nih
heheeee..
sabar dik oii..sabar
cuba kau g jumpa dia sekali
tgk apa masalah dia
tah2 dia jatuh cinta ngan kau ker
err..cinta songsang ;P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

apekah y ko bebel t.ari bute ni yunk..garang btol ko..sape minah psycho tuh....

MiSZuE said...

hmm sape ni?
adakah itu ??

hishhh sabar2..
pasni jgn layan psiko die..

chill=)

QueenWizza said...

hehe
mrh btul ni
sabar2..
hrp2 dia bc blog ni then bru dia bebetulphm
kalo dia x phm gk.
mmg dia something la hehe

chill :)

nanonano said...

Y??
Y???
Y????

Erda said...

eii, takotnye? pompuan? mmg saiko. x suke. takot. ngeri...huhuhuhu

chik star said...

aah Y eyh?

LaMpS said...

lek2 sude..jgn tensen2..hehehe
hav fun always :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...