Thursday, April 30, 2009

girlfren's nite (:

minggu ni kan ala-ala free sikit
perasan exam sudah habis la tu
ish ish ish
so, tadi gf ajak kuar
i on saje ;p
hihi

mula-mula g warta..
pompuan tu nak cari slendang
aku meneman aje
lawa betul slendang-slendang kat situ
tahan jeeeee napsu ku ini.. hihicomey sungguh eh dia ni
akak sapo eh? ;p

pastu kannnn
aku nampak baju kurung moden yang santekkkkk
berkenan sangat dengan yang ini
tangan dia comey sungguh
yang pattern bell tu.. :D
ai laikkkk!!
na cayam, lulus dop kalo aku pakai baju tu?
nanti aku carik la slendang ijau..
ke lari tema yang?tengah dalam dilema nak beli yang mana satu
ijau tu corak dia aku suka
tapi tangan dia biasa je..

yang biru, rm129
yang ijau, rm149

korang rasa yang mana lagi comey eh?
dah gatal tangan dah nak beli tadi
tapi tahan dulu..
balik dulu, tengok mimpi yang mana satu malam ni
haha










12 comments:

~dARlee zURiS~ said...

yg ijo lagi lawa lah yang
biru tu cam kureng sket corak die
hehee..

zyra said...

yg hijau cantik.cun giler..frankly speaking, yg biru tu warna n corak nya mcm x sesuai utk org muda...hehe

Ceera said...

hijau cantikkkkkkkk.. =P

opaq said...

hijau za...!!

hijau...stripe dia ok..

MiSZuE said...

akk sapo tah ;p

beli jek baju tu yang..cantek tau!!! kan ko termimpi2 tadi..siap2 ngigau kat aku lak tu haihhh kahkahkah

nanonano said...

ko engat ko pakai baju org tgk tgn smata????
*angkat kening sbelah*
hihi

Tny said...

Amboih.. shopping dieorang yeaa...

Korang beriya shopping selendang lah itulah inilah.. nk ke mana nih?

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aritu aku usha kt jln TAR byk gtu..muwah2...ag rmbang mate ko....

aku tawu ni kdai mane...hekhek...

Shafie said...

mata shaf suke ijau tu. :P
tp akak pakai sure lawa jgk :D

lily lotus said...

rembat jer dedua...leh wat stok raya

sweethOneY said...

kak zurishehe
tang biru tu kenan tgnnya ajep :P

zyratu la kann
cuma biru tu la.. tgn dia tu lain sikit ;)

tp ijau corak mmg santek!

ceera
ah kauu
memang ijau saja.. kui3

opaqhihi
tu la..
sep sep, aku pun rs ijau lawo :p

zuehiks.. tahla yam
sapa nye akak la tu kan :P
sure adik dia pum comei gak.. haha

haha
aku ngigau ke
tipu!

nanohaha
yerlah, aku kan nk kipas ko
ko bygla tgn tu memainkan peranan yg amat pentinggggg

tnyhehe
g kenduri kawen yangggg

ayeintp kt jalan TAR, xbyk baju dh siap..
byk kain.. huhu

shafecece
pandai adik shaf ni ckp ek :P

kak lilyhehe
x cukup budget la kak nk rembat dua2

Redbloodsnow said...

masya'ALLAH!!! mahainyer yunk
yg ijo comey...ailikkeee!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...