Wednesday, April 8, 2009

best class ever

minggu ni adalah minggu sentimental
minggu semua orang sibuk bergambar sana sini
minggu last untuk pergi kuliah dan kelas
minggu semua assignments kena submit

haha..

minggu yang sibuk aku rasa :D

tapi, dalam banyak-banyak kelas yang aku ambil kan
satu kelas ni yang aku sangat sentimental
boleh tak rasa sedih amat nak keluar dari kelas tu hari tu
sebab nanti dah tak jumpa semua orang
dah tak jumpa dr rahayu ):

gila punya syahdu
sampai masa ambil gambar ramai-ramai
rasa nak nangis.. hahahahaha
yer, sekarang aku telah bertukar menjadi seorang yang over ;p

hari tu final class, ade presentation
kitorang buat lakonan drama
seronok sebab semua orang bagi perhatian satu-satunya class yang aku rasa dekat dengan semua orang
kiranya takde lah "kau buat hal kau, aku buat hal aku"
and i love u dr rahayu :D
lecturer yang sangat baik.. sangat fun

beliau cantik kan? (:

lagi berapa minggu ni..
merasalah korang melayan pictures je akhir-akhir ni

:D








9 comments:

Ceera said...

hiks.. memang over ok.. =P

Redbloodsnow said...

manis muke dr.rahayu tuh za. best jek nengok uols bergambo. soo bile ko grad ek yang

:)

Dakjaat™ said...

seronoknyer.. teringat zaman purba time skolah dulu2.. wakakakakaka! ;p

~dARlee zURiS~ said...

ohh..babai ukm
babai bangi
babai iim...
=P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

cls ape ni gn dr rahayu..?? x to plakss aku...

MiSZuE said...

macam kenal jek dr rahayu tu...
huhu
sedeh kan yang..ke ko happy nk tgglkan org2 tersyg ko hahaha

Nem0 o0h Nem0 said...

class ko da nak abeh?? cepatnyer..
babe,seblm ko blk KK,jom la jmpa..

Erda said...

uhuk..uhuk...betul2 buat kite teringat zaman abis blaja dulu. sdey tau nak tglkan kengkawan...uwaaa!

sweethOneY said...

ceera
aku jangkit ngan ko lah ni :P kui3

zie
hee, lawa jek muke dia tu
dh la baik ati.. hiii (dr, dr bace tak sy bodek ni? hahaa)

aku grad thn ni insya allah (:

dakjaaT
haha
zaman purba?
mst dakjaat skrg berumur 89 tahun kan!

haha

kak zuris
shadap u kakak!

(lap-lap air mata)

:P

ayein
kelas teori organisasi :D

zue
haip!
sedih arrr ):

yeke ko kenal lect aku tu yang.. ne taw penah terserempak kan.. kata lagi duk satu kawasan jek :D

nemo
insya allah weh
aku plan nk jmp GG pun idak jmp2 lagi ):

erda
hehe
mengimbau kenangan lak kn
sedihhhhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...