Wednesday, April 15, 2009

aku taknak original lah

benganggggggg!!
pergi mcd nak makan ayam goreng spicy
aku tengok kat skrin masa aku order tadi dah betul SPICY
SPICY.. SPICY.. SPICY

dah tu, dah sampai bilik
bukak-bukak kotak tu
alih-alih...
APAKAH????
ini original kottttttt...
huwaaa!! jahat owh korang
sabotaj aku

tak suka la mcd dekat pkns tu
tapi tak suka pun selalu pergi situ jugak
sebab aku malas nak turun cari parking bagai
kat situ boleh drive thru aje
tapi.. dah banyak kali kot aku kenaaaa
3 kali pergi before ni, ayam spicy habis
kali ni, aku mintak spicy.. awat ko kasik original wey?

kalau mcd tu sebelah bilik aku je
boleh la aku p tukar balik ):

tak suka taw..








14 comments:

zana said...

haha.kak,serupa cam zana.
mnx maggie goreng dpt mee goreng.
apa kes??
kuikuikui:)

ezaty said...

a'a..
ta sukee taw!
jaat mekdi nyh taw!
ahahahahhahak..
bak cini arhh law ta sukee!

lily lotus said...

ekekeke...cari jer drive thru tmpt lain

pwincess AJA said...

kalo xmo,
meh pas kat aja.
ekekeke
;PPP

da lame xmkn mcD.
pemily xkasi sbb boikot.
uwaaaaaaaaa
=(((

ddyana said...

kita dh ban mcd kat blakang kotaraya tuh..muka cam @$%^..mmg kuang ajo.biasanya mcd yang tak ramai customer mcm tuh..mcd yang ramai customer service ok jerr

[ĀŇņÄ] said...

Sabo yang..
Kalo xnk meh kasik kt kte..
huhuiii =)

Erda said...

sakitnye ati...ape yg kite nak tp x dpt mmg rase mcm nak tumbuk org je tu....

-eLyNhere- said...

Mmg ah cmtu...McD sakai!
Sy pun klu drive tru jek, bile dh dpt mknan, xmo gerak dulu.
Cek sume2 ckup ke x tisu ade x sos cili harus byk. Selagi x puas ati xmo gerak! Haha..
Lantak ah org nk kate pe kan, janji smpi umah mkn dgn penuh kegumbiraan.. heee~!
(Opps.. 'ter'berjela2)

Shafie said...

pekerja sabotaj ke..
tak ptt ni..
suke suki tukar..
takpon ade miss komunikasi antara org dlm..hehe

PinQib said...

ku suko original,.
bnyak ISI..

;)

MiSZuE said...

ayam tu nampak saadis jekk hahaha
xselera nk mknnye ;)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ala2...cian ko....

~dARlee zURiS~ said...

mekdi tu boikot kau kot
hahaha ;P

Redbloodsnow said...

hahaha...mmg sgt sakit ati kan. lain yg di order, lain plak yg dpt..hampeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...