Sunday, March 8, 2009

semalam adalah hari yang penattt..
tak cukup tdur ):
yerlah, dah kata ada kawan stay over
surelah bergosip-gosip sampai pagi jwbnya :D
tidur dalam pukul 4..
pukul 7.30 dah kena paksa bangun
kena hantar dayah pegi MFI, dia ada janji dengan auntie dia
sebab bangun awal tu lah,
berjaya mendapatkan breakfast nasi lemak semalam.. hoyeah!! :D

balik UKM dah pukul 9 pagi..
kul 10 nak kuar dating.. hehe
;pdan aku buat aktiviti berciri kekeluargaan
pegi tengok sport day.. haha
lama gile owhhhhh tak tengok hari sukan
besh gak layan~
tengok diorang bersorak-sorak.. meriah betul :D
tibe-tibe ku rindu zaman skola.. hahaha

oh~ ni hari sukan kat sekolah adik iim..

lepas tu, kitorang zast pegi JJ balakong
dah bosanla asik pegi alamanda je ;pdan yang best..
dapat makan tako kat sana..
oh yeahhh~~
tapi tako tao kat mid valley lagi besh ar..
kat JJ balakong tu nama dia tako zen
tak bape besh );








8 comments:

~dARlee zURiS~ said...

ewahh..ewahh..bestnye g tengok adik sukan ek
;P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

kt sushi king pon ok perr..tp kecik sket..

Nem0 o0h Nem0 said...

sedapnyerr tako!!

nanonano said...

tako?
aku jakun !
:p

sweethOneY said...

kak zuris
hehee
adik dia bukan kecik ag ar
dh 18 pun.. f6 :D

ayein
hehe
aku x ske yg sushi king nye
mahai n kecik

nemo
sedappppp

nano
mai KL yam, i lanjee..

MiSZuE said...

apsal muke ko ats tu sedeh bukan main yang nk kene tampo ke!!!
hahaha

sweethOneY said...

miszue
hahaha
saje mintak ditampo la tu :P

Redbloodsnow said...

suke pic ko 1at tuh yang..alahaiii..nape lah gak cnie x de takoooo

:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...