Wednesday, March 11, 2009

kami pergi dating -_^

semalam dinner ngan someone special
ecehhh~ somenone special katanya ;phiks~ mmg lah.. cayangku yang sorang ni..
dah lama tak pegi makan sama..
so pergi makan kat azizah, sebelah azura kat fasa 1
yer~ orang-orang bangi.. take note ;p
hehe

makan kuetiau kungfu
tiru akak tu.. heheaku suka makan kat sni
tapi try ketiau kungfu semalam tak bape kick la pulak );
jangan serik plak ye syg temanku ke sni
ini kedai fav aku.. haha

lepas makan,
pusing pasar malam jap..epal murah-murah
rm5 = 10 bijik :D
selamba je amik gambar main sandar kat keta org ek ;p
yang~ on call dengan cape tu?
hiks..
gile punya masam muka minah ni
hadey~ sapa la saketkan hati akak aku ni
hmmm.. ko ni kan..
jaga la sikit hati dia ni taw..
);

takpela yang,
orang len busy sgt, xleh temankan ko
meh meh aku yang temankan ko ye (:










15 comments:

MiSZuE said...

muke xleh blah..belakon jek yg bawah tu..
yelah yang..tapi ade lagi 7 minggu jek ek
sobsobsob:(

ezaty said...

7 minggu jer ag eak akak izza ade kat cini??biler nk jmpe zati plak nyh??hahaahha=pp
tape akak zue..zati kan ade??muahahaha=pp

AHMADSUFI6177 said...

ooohh ingat gi dating dgn pakwe... leh la tgk skit muka dia.. hehehe...

~ gyena~ said...

wah bestnya...bila nk jmp gyena plak?

sweethOneY said...

zue
hahaha
berlakon ek? :P

aah yang~ lebih kurang 7 mgu je lg ):
eh yang, weekend ni meh tdo ngan ai.. sha balik..

zaty
hehe
tu la
akak xde t, ko temankan akak zue taw

ahmad sufi
hehe
gmbr bf kat bawah2 ade la :D

gyena
leh je yang bile2 :)

Shafie said...

hoho..ni la mlm smlm ni..
rangup tak epal tu..
suke epal ni :P

posing jgn tak posing..
jgn tuan dtg la..haha

sweethOneY said...

shafie
hehehe
tuan keta tu x marah pun lah shaf :P

sbb tu keta akak sayep la :D

MiSZuE said...

xmo zaty..nk izza..hahaha..zaty suke lawan ckp aku muahahaaa..

yeke yang..nakssssssssssssss
tapiiii tgk dulu ..:P

~dARlee zURiS~ said...

rajin ko pakai tudung gaya gitu ek...

haaa..aku nengok muka zue tu cam nk menelan org je
takot..takot...
ahakssss ;P

jejakalkindi said...

ok noted ...azizah!...erm..azura tu x best ke?...macam lah boleh pegi..haha..jauh tu..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

gf terhebatt...

Redbloodsnow said...

a'ah N..tol tuh N..GF terhebat..huhu. A'ah zue, caper on kol tuh yek..hehehe.

lily lotus said...

sweetnya dia dgn dear friend tu...

sweethOneY said...

zue
hahahaha
aah, budak kecik tu kuat melawan
elok ko rotankan aje.. hahahaha

kak zuris
hehe
bukan susah pun kak nk buat tudung gtu :D

muke zue tu.. dia tgh bengang tu :D

abg fisol
hehe
tu la.. jaoh tuuu abg nk g :P

ayein
:D
aah.. best GF

zie
hehe
ko pun my best GF gak yang (:

itu rahsia :P

kak lily
hihi
mekaceh kakkk

ezaty said...

argh!
disini rupanya meke kutok2 ak eyh..
hahaahaa..
rotan r law berani..
ye r..pasnyh kite ta lawan2 dahh..
ta baek kan lawan ckp org TUA..
bedose wooo..=pp
hahah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...