Monday, March 16, 2009

kami di mines + station kopitiam

time kaceh ye pada makcik yang sudi temankan i tdur hari tu (:
hari sabtu hari tu kan
memang la hari tdur sedunia
aku ngan zue berlumba-lumba tdur
hahahaa


dok tergolek dan tergolek dan tergolek je atas katil
nikmat siottttt ;p
tapi pagi tu dlm kul 10 ada kuar kejap
sempat ar p breakfast sat
pastu balik bilik, sambung tergolek lagi sampai kul 2 lebih ;D
hahaha

dahla ujannnn
pastu pewot pun taw lapar mintak diisi jugak
so, siap-siap lah nak kuar
sebab dok bilik je pun bosan kan..
tapi aku rasa tabah gila lah kuar dalam ujan ribut tu ;D
jom?
nak ikut tak?
kitorang pegi mines

cari makan kat station kopitiam
aku rs mush room soup dia besh ;D
ke sbb pewotku yg lapar ni ke.. aku pun tataw la kan
hehe
tapi yg ni kureng sikit ar

muka orang kekenyangan..

hehe.. sedap ke yang? pas makan, pegi toilet..

tapi ade sumthing kt toilet ni yang buat aku n zue gelak besar ;p

apa ek?



6 comments:

ezaty said...

ouhh!korang gelak besar lam toilet tue eak??
nape??
mangkok jamban betukar jadi mangkok maggi k??
ahahahah=pp

~dARlee zURiS~ said...

saye pun nak teman tido gak!!
;P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

mushroom soup die mmg walla2....

Redbloodsnow said...

haaa.ape ekk yunk..aku pown nk kepochi gaks..hehehe. yang, suke ler aku nengok ko in bby blue...comey jekkk

sooo soft gittews :D

Tny said...

Hari2 santai je life korang.. beshhh!!!

sweethOneY said...

zaty
hahaha
ko jangan wat lawak x kelakar ye cik adik
ade aku x lalu mkn maggi kang.. hahahaha

kak zuris
hehe
akak dh ade.. xyah ngengada :P

ayein
tu la.. layan betulllll

zie
hehehe
yeke?
auwww.. mcm ni hari2 lah nk pki bby blue.. hahahaha

tny
hehe
idak la yang..
ade hr bz, ada hari santai :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...