Monday, March 23, 2009

dua orang yang kebosanan di rumah/hostel

lama tak dinner sama kan yang?
sebab tu lah malam semalam kitorang dinner sama-sama
hehe..
gaya macam dah bertahun tak jumpa
padahaalll... ;p

tapi kan, semalam bukannya lapar sangat
so, makcik tu makan roti canai kosong dengan teh ais roti canai kosong dia sangat menyedihkan je..haha
ada tak ko upload kat blog syg?

lepas tu aku order nan kima
ini share taw
jangan korang ingat aku melahap sorang plak
haha
itu pun ada 3 slices tak habis
bungkus bawak balik
kekdahnya aku tertinggal kat dalam keta lepas tu
hahaokey, aku taw aku dah makin chubby
jangan tegur.. jangan tegur ):

lepas habis borak-borak,
kitorang terus balik umah
eh, terus balik ke ek semalam?
hehehe..









9 comments:

MiSZuE said...

hahah...aku nk makan pon xde napsu..
aku terus balik..ko g ane haaaaaaaaaaa??
wakakakkaka...

Redbloodsnow said...

comey jek kembar aku tuh tunduk minum...hehehe..

tingin la aku nk mkn roti kima tuh. eh kekdahnyer ko ttgal dlm kete, basi la ek roti tuh eh

PinQib said...

huh,.nan kima??

ape benda??

:: p R i n c E s S _ N :: said...

a'a...da chubby sket..tp x pe..lambang ati manyakkk senangg woo..

Shafie said...

bley tertinggl dlm keta? huhu..

~dARlee zURiS~ said...

org tengah bahagia kan
habis ar kau pasnie
biar lah sama2.barulah sehati sejiwa kan??
lalalaaa ;P

Liquid said...

uh cam sedap jek itu nan kima.

ktne ea ini kedai..??! mau juga cuba try test uji rase sdp x.!! =P

Siong Berantai said...

izzatul makin tembam pp dia. .. mwah!! hahahahahah!

sweethOneY said...

zue
hehe
tu la yang, tp xpee
tetap rezeki gak tu kan.. :P

zie
aah, twin ko tu mmg sokmo comey jee
hehe
meh ar turun sni yang, kt kedai tu je ade nan kima tu :D

pinqib
hehe
yg gmbr tu la dia nan kima

ayein
tu la.. mencik aku mengenangkan pp yg makin chubby..uwaaaa

shafie
tu la..
letak kat backseat.. alih2 lupa :D

kak zuris
haha
bahagia ngan chubby tidak berkait sma sekali wahai kakak

liquid
hehe
meh dtg bangi meh encik liquid

SB
hahaha
lagi dickp jgn tegur, lg nk buat kan :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...