Thursday, February 12, 2009

the punisher

ingat tak aku dapat tiket dari nuffnang hari tu?
meh-meh click sini kalau tak ingat

so, isnin malam hari tu
pukul 8 malam dah terpacak kat cineleisure
pegi isi pewot dulu pasal aku lapar ;p
pastu pegi redeem tiket
ini lah rupa dia tiketnya
hehe thanx to nuffnang utk dua keping tiket ni ;D

gempak la nuffnang pny gimik
siap ade the punisher tu lagik.. hehe hehe
mula-mula dia hala senapang tu kat pale aku
tapi aku mana reti berlakun
so ai senyum jer la ;p
hahaha

meh aku tempek sikit gambar pasal citer ni ni pulak trailer dia..
layan la eh ;D

oh~ pada yang tak taw..
yang aku pegi ni premiere screening
so nnt 19 feb ni kuar kat pawagam
korang serbu ah ramai-ramai taw ;D
sebab pada aku, citer ni adalah best!
melainkan ia adalah sangat ganas dan kejam
haha
bunuh orang tu cam mainan je dalam citer ni
darah-darah.. ish..ngeri
tapi ade lawaknya jugak
aku rasa best
kira boleh recommend pada korang lah ;p

nanti kalau korang dah tengok, buat review pulak taw..

sekian..







6 comments:

MiSZuE said...

yeke yang beswt aku nk tgk!!! ah cmniee...jom teman aku hahaha...

xper xmo ek..aku ajak org lain laaa...:D!!!

MiSZuE said...

eh lupe nk ckp..comel ar ko mlm tue...
auwwwwwwwwww

~ilyanie_usyuk~ said...

er besh sgt ke citer ni?

review la ckit hehee
=)

nanonano said...

klu de owg nk lanjerr..
boleyyyyyyy ajerrr..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

vavava...g gn sape kah?? lalalalla..

sweethOneY said...

zue
hahaha
aku teman la syg oi!!

yeke comel?
ko lg comel.. :P

yanie
hehe
best yang (:

nano
jom aku lanje
mu turun sni

ayein
kui kui kui
xde yg lain melainkan boyf ku yg satu :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...