Sunday, January 18, 2009

taman botani

kata nak mendating kannn
haruslah pegi taman..
yang best tu, pegi taman tgh2 hari buta kau!
tepat kol 1 tgh hari.. hahaha
leh main aum cakkk dengan bayang2
kekekekeeke

penim pale i taw yang u bawak i pegi sini..
adoi, aura lesbo kuar lak..hahaha ;p
ala..gurau jer lah
ni kakak aku ar @ gf pun leh gak
hahahaha ;p

panas nak mampos ar
mula2 ingatkan taknak la lepak mall
sebab nak duduk2, borak2, gosip2, baring2 *upsss!!*

berjalan dlm panas taw kat stu..
aku rasa klo org tgk..
sure pk, dasat ar awek dua orang ni
sanggup meredah panas terik ;p
pegi taman paku pakis tuuuuu
penim pale eh
nampak panas berbayang2 tu

aku sidai 2-3 lai pics untuk ko ek alongkakak aku yang cantik ;p
kipas tu bukan aku punya
aku curik ;p
rumah ni mcm rumah antu jer
hahahahaa
penuh ngan pokok2 ijau jer..
aku ngan zue naik, pastu lari2 turun..
kahkahkah
penakot gak upenya ko yang
gimme pai lah! ;p
tengah call bf ni.. hehehe
ngadu panas ) :
kah kah kah
poyo je kan ;p

nota hujung : gambar lain maybe aku sidai kemudian kot
nnt jenuh lak orang nak kejar n3 weekend aku ;p






11 comments:

Shafie said...

sempat gak ngadu panas kt boifren ek...
kuikui..

np berpanas..nk ala2 berjemur ek.. =p

kiranya korang penakut ke..hehe.
xpe la think +ve korang sje nk main lari2 naik turun umh tu..ahaks

Salbie S said...

Mana gi cbox?
thx sudi singgah umh kita yg dh berhabuk tu hakhakhak apa kata tlg sapu sampah kat atas tangga tu? Bibik Limah pn dh lama tak dtg mengemas sjk tnh runtuh haritu hikhikhikhik

:: p R i n c E s S _ N :: said...

tantekk woo zue tuh ekk...

aku pnh g tmn botani ni..besh2...

Salbie S said...

hisy...hisy...sapalah yg bertudung hitam tu ya?mcm pernh kukenal tapi di mana ya?heheheh

Erinsza said...

akak suke tgk kowrang berdua nie,............. nampak sehati sejiwa gi...jaga2 gi tempat mcm tu kan kna sampuk.... akak larikkkkkkkk dulu.... hehehhe

nanti ambil award ok...

gi blog baru akak www.erinsza.com

bye sweet...

Liquid said...

waa cm besh jek itu taman.!! incek liquid pon teringin gak mau ge tetengah hari buta mau kasi tanned sket ini kulit..!! agagagagaga

chik Star said...

huh!
asik bergayot jerk
:P

nanonano said...

x ajak me pom?
:(

~dARlee zURiS~ said...

gile ar korang nie
xde tempat lain ke nak g panas2 tu
haihhh..
;P

sweethOneY said...

shaf
hehe
nak berdating nye psl :P

salbie
aik yang..
ade je cbox kt tepi tu ( :

ayein
hehe
mmg tantek pun..

salbie
itu la kakak saya :D

kak erin
hehehe
mmg serasi sehati sejiwa pun kak :P

oo.akak dh ade dotcom..pheewiiittt :D

liquid
keh keh keh
x cukup tanned ag kah? :P

kak as
hehe
rindu maa
wakakaka

nano
dh roger2 ke mu doh
mu senyap jerk

kak zuris
haha
tu la.. xpe..kami suka je :D

Redbloodsnow said...

hahahahaha...ayat ngadu panas ngan bf tuh ler x bleh blah. mmg harus ah yunk. aku pown selalu gak g2. klo tgh panas ke ape ke...ngam² fahmy kol, sure nyer aku ngadu ngan die e2 ini...nk bermanje ler katekan..kahkahkahkah

:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...