Wednesday, January 7, 2009

seminggu di UKM

hye korang!
selamat malam ;p
ish..lately ni blog sangat diabaikan kan?
sriously, nak jenguk blog korang pun tak sempat
sowey ye kawan2..
minggu ni aku 1st week kat sini
memang la busy sikit
dah tu, report LI pun tak siap lagi
hehe
pastu dah dapat assignment lak tu
T__T nanges..nanges
hahahahaa
tapi nasib baik ade satu khabar gumbira
scholar dah masuk..lalalalaa
kakak, mines aaa sabtu ni?
pastu kte leh wat pijama party malam tu
kekekeke
party yang hanya dihadiri oleh kau dan aku (pehal skema gila ayat ni?)
ni la dia kakak kesayangan aku..
hihi
kakak gedik nama dia.. wakakakkaa ;p
masa sorang kat perak, sorang kat bangi
kemain lagi ko merindu-rindu nak jumpa kan
dah dekat, susah nor nak set date nye ;p
hihihi

kelas aku kan..
suma awal pagi

iaitu pukul 8 pagi..
T___T
hari-hari bangun awal..
murah rezeki..ngehehe
kalau kat umah tu,
nak jumpa matahari pagi, amat la payah oi
tapi satu kelas jer la biasa
8-11 pagi..
cuma hari ni jer ade 3 kelas..
and hari jumaat xde kelas..
weehu!!!
tapi, kelas ko lagi best kan ayein..
jeles mocik!

ni final sem aku kat sini hopefully..
tinggal lebih kurang 4-5 bulan je lagi aku jd student
korang-korang yang dah keja tu
mesti kadang-kadang rindu jugak student's life
kan kan kan? ;p







16 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

nk jmpe kakak tu jgak....tp die namo jmpe aku pong...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aku bahagia gn cls aku...lalalalalla

Shafie said...

nk ngedate ngn akak ea je? hehe..
ramai je blogger dkt ni..
tp xde yg nk date :p

Dakjaat™ said...

kuikuikui~ kakak gedik~ ;p

relax2 bersantai ek iza... =) jangan stress.. kalau stress.. tarik nafas dalam2... lepas tu ... tahan sampai bebile... insyaallah tak stress lagi pastu .. ;p

kahkahkahkah! ;p

shasha said...

hahahah...belajo rerajin tau~!!!

nanonano said...

kakak ane lak nehh??

nanonano said...

wehhh na hr2 mangun awal xkecohhh pommm..
wekk..
err murah rezeki ke??
*garu2 dagu*

Farah Aminuddin said...

time jd student rs nak keje cepat2. bile dh keje.. rindu blk nk jd student.hehehe

MiSZuE said...

hohoho...
pijama party hikhikhik..
xyah kai ape2 lah elok muahahaha

n..sape kate xmo jumpe alololo..:(

atty's said...

gudluck..honey

Tny said...

Alaa.. nk ikut ke party tu.. :P
Pdhal x sedar diri.. jauh! :))

Enjoy & take care okey :)

~dARlee zURiS~ said...

budak dah masuk sekolah
bz ar kan... ;)

amboi..dpt duit scholar wat g sopim ek
nk kena report kat ptptn nie
hahhaaa..

En. PeRD said...

yah yah.. aku sgt merindui zaman student ku...
T_T

pwincess AJA said...

ala,k.izza takmo jumpe aja pom.
nak majok r cmneh.
=PPP

Nem0 o0h Nem0 said...

suka tgk gmbr zue yg ni,cantik!!!

babe,bl nk jmpa?=p

Redbloodsnow said...

uiii sok ngedate ngan my twin yek..makan ati ler aku cam gnie..hehehehe

kimslm peluk cium ngan die ek. t jgn lupe soh zue MMS kan ngan aku pic korg bdua :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...