Wednesday, January 21, 2009

power station rosak ):


since malam tadi,
tataw la nape
satu aras ni
power station nya rosak okeh!
dahla hs aku battery dah low
lappy pulak tinggal lagi bape jam jer
terpaksa tumpang charge kat bilik kawan tingkat 4
tu pun, aku terlelap..
tak pegi amik phone pun
sha yang amikkan, tah pukul brape
sebab aku dah terlelap ;p

ni tengah sangap nak carik power station
nasib baik yang dekat koridor tu boleh pakai
aku pun pergila charge lappy japnampak tak si merah tu?
tapi aku kena standby tepi pintu ar
buatnya ade orang rembat si merah aku
nangis tak berlagu la nnt.. ;p

tak larat nak jadi pak guard lama2 sgt
charge 10 minit sudah
janji aku leh update blog kejap ;p

kekeke..






8 comments:

MiSZuE said...

oh ni dah k.o la ko nye battery yang..
huhu
hp???..hmmm elok2 tau karang..
:P

nanonano said...

lorrhhh..
bakpe xmai opis na jer?
ley lepak2 hor?

Redbloodsnow said...

hahahaha...nasib bek ko jd pak guard kejap yg..klo x..mmg kompom ilang si merah ko tuh...hehe

Tny said...

Huiskk!!! Charge kejap2 x osak ke? I also dunno..

Pink lappy.. 10 minit.. asalkan boleh update blog?! Seius addicted gila babas! :P

Dakjaat™ said...

kehkehkeh! sanggup gak dia ... u nie memang ngengade la iza.. nak belasah teruk2 boleh?? wahahahahahhaa! ;p tarik idong diaaaaaaaaaaaaaa!!!

DUSHHHHHHHHHHH!!! ;p

Shafie said...

bleh rosak ek..
terus terpadam ka?
merempat la charging...kuikui

:: p R i n c E s S _ N :: said...

lorr..mcm2 tao zaaba ni...

sweethOneY said...

zue
tu las
dah K.O dah la tu
hahaha

nano
ai nak p..
tapi tkt ko tu busy ) :

along
hehe
haruslaaa
sape2 berani usik si merah aku.. mmg nak kena! :P

tny
tahla tny :P
charge jap je, janji leh publish citer tu :P

red lappy ar syg :D

dakjaat
mak ngai
ganas nak mapoh dak ni

dushhhhhhhhhhhhh balik pp dia!!

shaf
tu las
nak tompang charge kt bilik shaf la, boleh?

ayein
aras aku je tu yg gilo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...