Thursday, December 25, 2008

shopping spree ;D

hye!
terlupa pulak yang hari ni cuti ek
hehe
kira cam aku update sorang2 la ni ek
aku update, pastu aku senirik bace ;p


semalam seharian keluar
bangun pagi tadi,
saket2 kaki + badan aku
haha
tu lah, dah lama gila tak berjalan kan
sekali berjalan, lenguh gilaaaa jadinya
semalam aku pegi shopping lah!
hehe
kawan nak belanja kerana birthday ku ini..
seronok sangat sebab dah lama tak shopping
lagipun aku memang jarang2 celeb birthday lah
except beli kek and makan dengan family jer..ni lah kakyong @ dayah..
bestfren aku dari sekolah rendah lagi ni
thanx kakyong lanje aku shopping.. ;D

semalam aku just beli tops jer..
mula2 pegi jj
lepas tu tak berkenan sangat..
just beli baju padini ni jerish..dah gemok lah aku T___T

pastu tak puas hati,
kitorang pergi ipoh parade pulak..
dapat lah aku 2 lai tops lagi..
saya suka!! ;Daku berkenan sangat baju checkered ni
walaupun cutting dia besar
tapi aku suka..sbb dia jatuh elok je kat badan
kire ala2 sopan la kan pakai baju gini ;p
tah nape memang taste aku suka baju cenggini skrg
haha
aku yang keletihan
penat woo
mula2 g jj, lepas tu ipoh parade
on the way balik, singgah giant jap
kakyong nak beli barang nak buat kek
lepastu ayah aku bising sebab kol 10 malam baru balik ;D
hehe
lepas tu, aku tdur rumah kakyong malam tadi
sebab dah malas nak balik umah
lena gilaaaa tdur malam tadi

hehe

kakyong,
thanx again
sayaaaang ko (:








9 comments:

miss juju said...

ney ant due2 bdk nakal ney sape yg tembam ney? huhuhuuu...lama da x juper k0rang....

Niza_CrazEE said...

happy belated b'day to u dear...

xD

nanonano said...

syiokkknyeeee kak yonggg..
err kak yong,
besdey sayep bulan nam,
anti sy turun ipoh ekk.. ekkk..

:p

~dARlee zURiS~ said...

sakan sopim ooo...
last2 dpt gak baju ek ;P

MiSZuE said...

nmpk letih tol ko ek yang...
t ko dh balik sini celebrate ngn aku lak tau bucuks

:: p R i n c E s S _ N :: said...

shopping menggilerr woo...besh!!!

ala2 bli baju sekolah baru lerr tuu...

Redbloodsnow said...

baju pink tuh lawa yunk.berkenan aku...hahaha

sweethOneY said...

jurina
hehe
yerlah, aku taw aku tembam :D

niza
thanx darling :)

nano
mu kawen la time besday mu tu yam
leh aku bg hadiah best2 :D

kak zuris
hehe
tu la psl
akhirnya ade jugakkkkk
yes!!

zue
okey yang
teman aku mkn kek taw..
besday this year, aku x mkn kek pon lg ):

ayein
haha
tu la..org beli brg skola, aku sibuk sama :P

zie
hehe
saiz x sama la yang
klo x, leh aku lanting kt ko :P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhuu....same cm baju aku...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...