Wednesday, December 24, 2008

hye!
morning korang~
sorry laaaa aku tak sempat lagi nak update
gambar2 pun tak transfer lagi
tah hape aku buat dok umah ni pun tataw
haha
kalau kat ofis tu nyempat aje nak update kan?
hari ni aku bgn awal
kol 5.50 dah terjaga..
sebab semalam tdur awal..
sorry na, aku tertdur semalam..hehe
pastu kan..
owg tak sempat la nak ajar mu hari ni na
nak kuar g rewang2 sat
esok ek kte dating okey sayang?
okeylah korang suma
nnt aku update lagi yer
muahhhs






6 comments:

~dARlee zURiS~ said...

saya tau!!
buat taik mata..buat lemak..
hahhaaa...

mu nk ronggeng2 mana??
bila nk hntr kek?
ngidam nih ;P

nanonano said...

tgk histeria okehh..
esok luse tulat tubing tuing cuti daaa..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

update laa cpt2 mekk oi...

Erinsza said...

hi sweet lama akak tak kesini, wahh bz smpi tak de masa nak hapdet.

she.nono said...

rewang jerk keje...
dok umah ngaji x moh!!
haha

sweethOneY said...

kak zuris
hehehehe
10 markah utk akak!!

nano
dop minat la nak ngok histeria yam..

ayein
hehe

kak erin
ehhe
bukan bz sgt pun kak
pemalas je :D

nono
eley
kamu pun sama la cayang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...