Friday, December 19, 2008

mereka yang comel

yeay..
hari ni taklah asik berhibernasi kat umah jer
petang tadi kuar sekejap
bawak adik beli barang
lepas tu pegi optometrist..
order lens baru
sebab lens lama aku dah expired ;D
and aku rasa aku perlukan spek seketui lah
susah betul takde spek ni
sebab nak drive malam
nak tengok tv
takkan sme aku nak saruk lens tu kan
hehe

nantilah,
tu kemudian aje lah
;p

oh..tadi kan
jalan2 kannn
terjumpa satu kedai kat pekan kuala ni
ade cute stuffs ;D
murah2 lak tu
barang yang sama aku penah nampak kat living cabin
of course lah kat sini lagi murah kan
best..best
ini adalah penyepit
kalau nota2 korang tu tebal sangat
kasik sepit je ngan menda alah ni ;p
RM1 je satu okey

tapi..
aku paling suka dengan yang nisoooooo adorable kan?
[dan mata pun menjadi bentuk love seperti itu..bling2]

nama beliau ialah si putih
hehe
lame nick name ;p
tapi tahu tak korang benda ape tu?TADAAA!!
itu adalah cermin yang comel ;p
tapi
adik aku cakap
ni cermin buat korek taik idung bolehla..hahaa
[sebab kecik sangat cerminnya]
ee..sungguh tak snonoh!!!

tak kisahlah
janji comel, aku suka je..

hehe






12 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aku ade penyepitt itu..bli kt mlake...

Farah said...

comel la penyepit nota tu. xnmpk lgsung cm penyepit ;p

~dARlee zURiS~ said...

murahnye brg2 kat kuala ek
nk g kuala gak ar ;P

nanonano said...

ntahh..
dgn keluasan muke mu.
cm xsesuai nk membelek muke dgn cermin ni..
ekekekke...



larikkkkkkkkkk~

chik Star said...

cis!

atty's said...

alor cutenya..

honey pun masuk group rabun cam kty..ek..

QueenWizza said...

hehe.. mereka mmg comel!!

semua comel esp yg last tu. si putih tu plg comel. murah lak tu. waaa.. bestt2 :)

Tny said...

Rabbit tu cermin ke Izza?!
Kecek kiut miut.. ha'ah.. buat korek idung! Nk korek idung pun tgk cermin!! :P

Errmm.. paper clip ala2 clip baju tu kan.. ha'ah comel..

lily lotus said...

org klau dh cute..beli brg apepun mesti cute ;)

MiSZuE said...

comelll..
nk !!!
hehe

Niza_CrazEE said...

cute stuff...

xD

♫♪ M a S s ♪♫ said...

wahhhhhhhhhhhhhh comel2 !

takyah g LC.. gi kuala je la lepas ni... =)

geramm geramm tengok niii...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...