Friday, December 19, 2008

back up! back up!

haa..current issue sekarang
blog hilang tanpa kesan..hihi
untuk sape2 yang sayangkan blog,
sayangkan penulisan korang
sayangkan cerita2 dalam tu
sayangkan gambar2 dalam blog
sayangkan kenangan2 dalam blog
[mcm dah banyak lak senarainya..hehe]
sila la buat back upsebelum ape2 jadi
and menangis tak berlagula korang t

sebelum tu..
feel sorry for lilred dengan mommy lily taw
blog dorang dah kena telan dek blogger tanpa kesan..
lilred dah tukar url baru..
tp rasanya nanti nak private kan yang?
hehe, aku lagi sukak blog ko private okey ;p
and ni url baru mommy lily

untuk sape2 nak buat back up tu
paling sonang sekali
pegi bukak akaun kat wordpress..
pastu korang import je segala mak nenek dalam blogger ni okek?
baik kita amik langkah berjaga2 je.. hihi







6 comments:

IdzaRis said...

betui...
sokong 100%

:: p R i n c E s S _ N :: said...

huh..aku x wat back up ag r...kne wat ni..

nanonano said...

bakpe eh blog mu lening?
dlu xmcm ni
tibe2 berat pastu kene tggu lame sket..

weh nanti free ajor na nk back up neh 1 by 1
next week la..
daaaaaa

pwincess AJA said...

xweti r nak bt.
sob3.
dah tgk tutorial kak VP/
tp try wat xley pom!
sedey2.
=(((

lil^RED799 said...

ye ye... aku suke juge private...
hahhaha kerana kau buleyh meluahkan isi hatiku ini
cyehhhhh waahhh

Tny said...

Ha'ah.. lately suma bloggers tegar dh start buat backup dieorg punya data..

Ahh.. sy belum.. nk create akaun kejap laa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...