Tuesday, November 11, 2008

yeay~

yeay~
keja ku dah ciap
yeay yeay~
bleh la dengan berlagaknye g submit kt bos keja tu nnt (;
oh, aku makan hatikah bos perli2 hari tu?
hihihi

tapi yang baru siapnye tu satu je
ade lagi 3 tak siap lagi
aku jenis kalau buat kije
tak reti aku kejap buat ini, kejap buat itu
jenis aku, satu keja tu buatla sampai habis
baru g ngadap keja lain lak
eeeee~
gayat lak nengok gambar ni
hahaha ;p
yer..mesti ade yang pandai teka amik gambar tu kat mana kan kan kan?
yer, kat luar toilet..kekeke
ai malu la mau snap tetibe kat depan staff2 office ni kan(:
boleh lah nak mengular jap tengok blog korang
dah lama rasanya tak khatamkan blog list aku tu..

terfikir lak aku,
nasib baik aku ade blog n member2 blog
takla sunyi..hik3

sayangku,
buatla blog jugak ;p







18 comments:

shasha said...

heheheh...ngular je ek..gi siapkan keje tuh laa...

~dARlee zURiS~ said...

x per..tepi toilet pun jadi =P

g siapkan keje dulu lah
hoh.ti kena perli2 g baru tau

farah aminuddin said...

cik abg xde blog ke izza? ;p

nanonano said...

elehh..
padahal hr tu siap mkn ati lg ngn bos,ekekek :p

sepet a.k.a zack_u said...

huhu..aku pon malu oo kalo nak snap pic if ramai org...wawa!!

cam la org kesah kan..huhu!!

♥Zack ~ 'A♥ said...

aku gak yg tak leh ngulaww za... sbb sok paper maut aku owhhh.. aduhhhh.. :P
tp ape yg aku wat skang ni bukan ke namanya mengular???
agagagagagaga :P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

keje aku x ciap ag....

Redbloodsnow said...

hehehe...pandai kan yunk ko snap pic dr atas mcm g2..aku selalu fail arr if nak snap mcm g2..nape entah :P

a'ah nua...ko buat ler blog gak
neh asyik usha blog adik akuuuu jek...weeee :P

Tny said...

Alaa... x boleh multi-tasking lah cmni.. errmm.. tp lebih baik buat keja smpai selesai sblm start keja baru.. klo idak.. serabut! Kan.. kan.. kan..

;)

Dh start buat kerja pending tu ke belum?

oRyen said...

awk suka amik pic dr atas :D
sya amik pic dr bwh,hehehee

hOtMaMa said...

wah dah siap kije leh ngular tengok blog ek..hihihi..

Erinsza said...

wah senang hati sbb keje dah siap kan, itu muka gembiralah cantu.

ok klu pandang atas tu mesti happy.

hehehe saja usik honey.

Nem0 o0h Nem0 said...

ni lens kaler ape lak babe?

lily lotus said...

hik hikk..gumbiranya dia ;)

sweethOneY said...

kak sha
aler kak
ngular jap je :P

kak zuris
hihi
tu la kak
terpaksala amik gmbr tepi toilet kang
maluuuuuuuuu la tibe2 nk snap gmbr senirik

farah
takdela farah
dia jd pembace senyap je..hihi

pastu kang dok bahan2 :P

nano
eley
takot mkn ati lagi la ni tawwwww
tu yg gigih buat kije :|

adik cepet
hahaha
ko taw takpe
lagi2 klo tibe2 nak snap benda yg xde kaitan kan
confirm org igt hapela budak ni..kekeke

tp kadang2 aku buat mke tak malu je :D

zai
kekekee
mengularrrr je ko! :P
g study :P

gudluck yang!

ayein
bukan siap sepenuhnya pon..hihi
baru siap 1..yg lain menunggu

along
hihi, tah la..dh biasa snap dr atas :P

nuar ske tny, nape mesti amik gmbr dr atas..hahaha

tny
multi tasking menda lain boleh
tp bab kjea ni pening sikit..haha
sbb kang serabut..kata main ngan angka kan :|

keja pending dh siap (:

oryen
hihi
tak reti la wak nk snap gmbr dr bawah..cane ekkk?
tgk awk buat lawo je

hotmama
hehe
mestila akak

kak erin
hihi
biasala kak, hari2 kena happy taw :P

nemo
lens aku mmg warna cekelat je cayam..

dlu je aku pakai purple..

kak lily
gumbiralah leh mengular kak :P

MiSZuE said...

bagi aku kan..klu amik pic dari atas..mesti tantek ekekeke..

ezo said...

huu

semalam ko pi blog aku x?

mengular ke mana ekau ha?

hiks

tu la kan

bila la kesayangan kita nak wat blog

:: p R i n c E s S _ N :: said...

mbr2 blog mmg beshhh woo...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...