Thursday, November 27, 2008

teluk intan


hye korang~
camat malam..hehehe
malam ni wifi sangat bagus
ni yang aku rasa rajin datang nak update ni..hehe

kat teluk intan ni,
kitorang stay kat rest house
selesa la bilik dia..
besaaaar lak tu.. ;D
dalam bilik tak amik gambar lagi semalam
lupa..hehe
kalau nak amik sekarang plak
err..korang pepaham je la bilik ni dah sepah.. ;pmuka penatttttt gile ni
datang2 semalam trus pegi SKOMK buat audit
petang lam kul 6 baru balik..
letihhhh~

pas mandi
siap2 sume
pegi makan kat kedai belakang rest house ni
sedappppppp sangat makanan dia ;D
aku suka..hihi
ke sebab lapar sgt semlm ek?
hihi
manyak la plak makan semalam ;p
takpe..sekali sekala kan







6 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhuuu....x pe...mkn smpai kenyangg okeh...layan....

:: p R i n c E s S _ N :: said...

bushan ekk kt ctu...xde tpt ronggeng2 ke??

~dARlee zURiS~ said...

amboi..tau ar wifi laju
kot ye pun..slow2 ar sket hapdet tu
cam maraton org terkejar baca tau
haihhhh...

atty's said...

ekekeke..laju ko hapdet malam nie honey

Redbloodsnow said...

a'ah ler yang..jeles tergamba kepenatan di muke mu ittew...cian acu aku neh

MiSZuE said...

lately ni kan aku asik mkn jek aaa yang..mau naik berkilo2 nanti..

pssstt jom diet agagaga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...