Friday, November 28, 2008

entry express

hehe
sowey kalau entry express sangat lately ni ;D
autopublish berlumba2 nak kuar dulu dengan actual post
hahaha
kalau aku taw sini dapat wifi dengan jayanya
tadek la aku bersusah payah buat autopublish utk 3 hari ;p

eh korang,
aku ade satu persoalan lah
kalau korang ade pendapat,
boleh la cakap
kalau tadek,
duduk diam2 saje kat stu okey? ;p

hmm..
korang boleh rasa tak kalau org tu tak selesa ngan korang?
aku lately ni rasa tekanan betul lah..
susah sangat ke nak bagi orang paham yer?
sebab aku ade tak slesa ngan sumone
and aku dah tak boleh nak hide lagi this feeling
kalau dia keep on pushing around..
ohh..aku taw..
nak tanya pendapat orang,
tapi citer secara tak habis
hehe

okey, lupakan! ;p

tataa..gudnite suma ^__^

p/s aku masih tak sempat nak jenguk blog korang
nanti bila aku free sikit, aku janji aku jenguk okey?
jangan merajuk ye sayang2 ku (:







6 comments:

Dakjaat™ said...

hai iza bucuk! dakjaat dah balik!!! =}

ezaty said...

kak izza!zati ase zati taw..law org tue ta slese ngan kter.
mety org tue cam nk larik jer dr kte.heheeh..tue opinion zati larr..

roxy exchange said...

cantik nye kasut die...

hehehe..

Redbloodsnow said...

hahahah..tuh ler pasal kan
penat² jek ko watkan auto publish ritu..kehkehkeh

chik Star said...

sush kn nk ckp dengn org yg cmtuh.
serbe salh.

tpi klo akk jauh kn dri pelan2 jerk.
jgn ketere sngt.
akk pon kekadag rase cmtuh.

cth nye sekrg pon
takader dwet bru crik kite.
siap taw lagik bile gji kite clear.
tpi bile time payday dye?
senyap.

grrr!!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhuuu....sabo je laa yunk....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...