Tuesday, November 25, 2008

jumpa kawan lama

dah habis urusan kitorang kat parade tu kan
dah pukul 5 petang kot
aku nak hantar gg balik gopeng
before tu nak singgah rumah kawan lama kejap
dalam gambar tu, senah namanya

dulu2 time sekolah
umah dia la port kitorang lepak
kalau fly, pastu takot nak balik hostel kan
hehe

dulu memang tak taw malu punya orang
tetengah malam silambe je pegi ketuk pintu umah orang
bila dikenang2 balik
hadeh~ teruk gila okey perangai masa tu
hahaha
sekarang ni nasib baik dah reti malu ;p

senah ni jenisnya suka sangat laaaa tukar num phone
gg dah msg dia cakap nak singgah
tapi tak reply
pastu kitorang gamble je
main terjah :D

aduh, lalu balik jalan2 yang penah lalu zaman sekolah dulu
jauh rupanya dari rumah senah nak pegi spider net tu
hahahaha
oh, spider net tu CC
zaman sekolah dulu tengah gila IRC
jangan tak taw
sanggup berjalan tetengah panas tu merentas desa
semata2 nak pegi CC
kesian gila
siap ade satu malam tu
gg carry aku nek beskal
HAHAHAHAHAHA
sebab
aku tak reti kayuh beskal :D
punya sanggup tak sanggup nak pegi jugak CC tu kan

alih2 hari tu lalu nek keta
jauh okey!
itu nek keta..
mcm mana kitorang boleh jalan kaki n nek beskal dlu?
gagah kan?

oh, sambung citer terjah td ;p
hehe
elok2 sampai tengok mak dia ade kat depan pintu
trus bagi salam,
tanya2 khabar suma
masa ni senah takde
dia keluar
pastu kitorang gerak balik dulu
sebab dah petang time tu

elok je nak kuar simpang
senah call aku
dia dah kat umah rupanya
nasib baik tak kuar g jalan besar lagi..

pastu jumpa2
borak2 sume
siap tunjuk notebook yang kitorang men conteng2 dulu
adeh~ bace balik menda2 yang tulis lam tu
lawak btol..lahai ;p

ala..rindunya ):







12 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

windu seyhh zaman nakal2...gedix2..comot2 dlu....

:: p R i n c E s S _ N :: said...

w.pon skg comot gak..tp dlu ag lerr comot momot...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

slamat outstation yunkkk...

pwincess AJA said...

alahaiii.
so sweet taw jumpe kwn2 lame.
mishhh amat kat kwn2 sek.
memsng membusy je ble da msk U.
sob3.=(((

etomyam said...

waaah, best l ko, tahun 2008 ni ada lagi member nama SENAH? klasik sungguh, kirim salam kat SENAH ye he he

chik Star said...

bestnyee.

kwan lame akk semue xction2.
nympas !

Shafie said...

tak reti kayuh beskal?
hehe

MiSZuE said...

alahai yunk..
:(

Nem0 o0h Nem0 said...

best gilerr bila ingtkn zmn skol dl kn..
lbh2 lagi dpt jmpa mmbr2 lama,syoook!!

Redbloodsnow said...

hahaha..dpt aku maginkan korg g ketuk umah si senah tuh tengah² mlm bute
cian die tido lena tergnggu..hehehehe

sgt noty uols kan :P

sweethOneY said...

ayein
hihi
tu la..
zaman dolu2 tetap besh wpun bajet comey doh ms tu..hahaha

aja
pe lagi yang..
set la reunion :P

etomyam
aik..biar p lah nama dia senah
tak kira la zaman bila pon
ade susah ko ek?

kak as
klo kwn yg eksyen2 ni toksah dilayan..hahaha

shaf
hehe
diam! :P

zue
nape yang?

nemo
hehe
aah..tp aku jmp yg rapat2 je
yg x rapat mls nk layan..haha

along
hehehe
biasalaa..dulu2..klo x noty2 dlu2, skrg x merasa dh :P

eley, cam aku tataw ko pon noty..kekekeke

~dARlee zURiS~ said...

hahaa..
senah pun ada gak nama kan
kan yang kan??
ngegee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...