Thursday, November 6, 2008

♪♫ isk isk isk ♫♪

korang dapat agak tak ni ape?ape yer?
mcm bukan tempatnya dia kat stu jer kan kan kan?

sekarang cuba tengok ni plakada sumthing missing tak rasa2?

hmmm..pandai pun..
dah cacat phone aku tuh
banyak kali jatuh
alih2 semalam aku pegang2 tetibe2 lekang benda alah tu
pada yang tak taw
tu tempat sliding untuk shortcut mp3 dengan radio

err pa..
pinjam phone boleh?

;p






16 comments:

MiSZuE said...

belilah casingg baruuuu

~dARlee zURiS~ said...

suh bli hp baru ar tu
hihiii..

QueenWizza said...

a'a..
beli je yg baru :D

shasha said...

uikss...tu kena beli phone baru tuh..eehheehehe

nanonano said...

bukan lah.
beli enset baruuuuuuuu

ZaritH said...

aiyyyoooo..sgt ganas ini budak!!

Tny said...

Apakah maksudnya di sini??

Heheheh.. Ko nk hp baru lah tu =) hishhkk.. mesti rs frust kan.. boleh plak pecah kt bucu..hishhkk!! Sayangnya..

Eita said...

laaa sian dia..
patah ke?
tampal tape wat sementara ni heee

ezo said...

pengganaz nya ekau ni..

masa mula2 beli dulu kemain jaga lagi..

letak atas meja pun slow2 je..

sikalang? lantak...hahahhaa

Dakjaat™ said...

Ehehs! :P kalau gadis yang suke menjatuhkan phone ni .. seswai diberikan gelaran **********

wakakakakaa! ;p pe bende di sebalik bintang tu? wo bu che tao~ hooo! ;p

izza... tukar phone jer .. guna S.E .. lagu kebal .. hehehehee! Ade gak phone extra ni kalau Izza nak .. amik jer .. tak bayar pun takpe .. hahaha! Nah ..! (Campak public phone kat izza)

wakakakkaa! :P

an.wardrobe said...

yea yea.. beli hp br.. lg syiokk ;)

chik Star said...

pe lgik za.
bodek2 ar.ehem ehem tuh.
wek!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aarghh...mgapa patah??? tuka hp!!!!

Redbloodsnow said...

mcm aku nyer kes lak yunk...scrin hp aku pecah retak menanti belah gittew...hahaha..nasib baik cume casing die jek..klo ler scrin dlm die..mahunyer melalak aku...haha

yangg..lawa arr blink² name ko tuh
nape yek kat cnie aku x jumpe pown tmpt wat tuh ah...jeles nengok..hehe

sweethOneY said...

zue
boleh tukar ke yang casing depan tu?
dia bukan casing, tu mmg bdn dia..bukan leh bukak :D

kak zuris
hehe
hs tu pun br setahun kakk

wizza
hehe
xde dwet ah

kak sha
akak la belikan :P

nano
xde duit la mek!

zarith
hehe
mula2 kemain jaga
dh lamaa :P

tny
hehe
bukan takat pecah bucu
benda tu dh lekang dr phone
means ade part kt phone tu dh tertanggal :D

kak eita
kekeke
kelaka la plak kak nk men tampal2 :P

ezo
haha
ko diam boleh?
=))

tu la..dlu kemain lagi ekkk
letak slow2 je
skrg??

dakjaat
wakakaka
dak jaat
berat tu public phone nk suh owg sambut!!!

an
yeay yeay
tadep duit! :P

kak as
hehe
x jalan la bodek kak
lgpon sayang ag hs tu :D

ayein
hihi
syg lg la :P

along
keke
sesama ganaz upenye kte long
awal2 dlu kemain lg aku jaga
skrg ni asik jatuh dr katil je =))

owh nama tu..hihi..aku pon tataw kt sni ade ke tak..
tu na yg bg..

farah aminuddin said...

beli yg baru la izza.. heheheh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...