Wednesday, November 5, 2008

bos..kenapa?

waaaa!
apsal 2-3 hari ni bertimpa2 kerja bos bagi kat aku neyh?
b4 aku habiskan intern ni kot nak buat kerahan tenaga eh?
gilew..
tak menang tangan pulak dah nak buat
yerlah, semunya urgent!
tapi still nyempat jenguk blog ;p
eh..mana bleh tinggal
kikiki
tempat release tension maa ;p

tadi aku kelebek2 data2 lam pc ni kan
ade satu company ni aku audit
company P la ek namanya..
memang sangat lambat nak siapkan
sebab dokumen tak cukup
dah bagi signing pages, berkurun baru nak pulang balik
pastu pulangkan pun tak lengkap
hadeh~
tetibe masa aku kelebek2 file company tu tadi
tengok2 de short note lam folder tu
kekeke
taw x dia tulis ape?

good luck to u becoz u were lucky to audit this cmpany.
The directors were stubborn and non coorporative.
so, pray a lot and be patient.......muhahahahahahahahaha!!!!


ku dapat bayangkan gelak shaitonnn dia tu
HAHA ;p
tp luckily company tu selamat diaudit pun (:
tutup buku dah untuk tahun lepas







12 comments:

nanonano said...

hoho smpai xmenang tgn..
kalah la yek??
nk pinjam tgn ai dak??
eh tp tgn ai bz mnaip laju2 kat ym neh..
cmno??
agagagaggagagagaga*tiru gelak saiton gak*

:p

Faizah_Haris said...

anda telah di tag...heheheh sila amek.....plss

atty's said...

sama le ngn bos kty

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aku pon ade 1 compny y lemmbapp nk mampos...tensi woo...

~dARlee zURiS~ said...

hahaa
tu adalah perkara biasa dlm dunia audit
saye telah merasinya
gud luck sis ;)

chik Star said...

kiki
selamber jerk tulis note gtu
sah2 bos dye mmg ketegakq
dye dh phm benor perangai bos dye

ai pon nk tulis sms ayt gtu lar kt auditor cni
haha

Redbloodsnow said...

maybe sbb x lame lg ko dh nk habis praktikal kowt yunk...tuh yg die bg ko kerahan kerje tuh..wakakaka..cian ngan acu aku neh kene dera ngan boss die. meh along gi tepok dahi die kuat²...wakakakaka

eh yunk....lawak ah boss ko tuh
boleh die bg memo mcm tuh..wakaka. x pnah² aku bc memo mcm tuh dr boss² taw. mmg kamceng n bezz ler boss ko if like dat yek yunk..hahaha

aku pown dah dok bygkan die gelak mcm shyaithon tuh ah...lawak seyy..hahaha

Erinsza said...

bos kasi bnyk kerja taknak adik boring,

oraitlah tu dik.

MiSZuE said...

hurmm..hihi kesian ..
boss die ni mmng lawak..
leh lak org x aprove ym die kate
tolongle aprove wakakakaka

opsss

Known as IDZ said...

very lucky... :P

hahah, semoga berjaya yerrrrrr
hohoho

shasha said...

heheh...peniup semangat utk keje lebih rajin tuh....

ezo said...

siap ada note lagi..haha..

ko kan pekerja yang rajin lagi berdedikasi lagi disukai ramai...

dh nk habis praktikal ni, mesti ko excited gile kan..

hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...