Friday, October 24, 2008

tadaa~

tadaaa~~
ni la bendanya yang aku buat
bukan card or scrapbook ke hape ke
aku saje test buat quiling ni
menjadik ke idak..
capekk weh
aku habiskan bape jam tah just nak buat benda2 ni
1st time maaa ;p

ni cetgu zarith yang ajar la ni
mekaceh cetgu
ade gak aktiviti masa lapangku..hik3
tp kalau dah sampai sanggup tedo lambat tu..cane? ;p

eh, malas cakap banyak..
jum tengok hasil kerja yang mcm kanak2 tadika ni
ini seni yang dipanggil quiling
tak taw la sama ada yang aku buat ni layak dipanggil seni ke..
hihihi
tak nampak ek ape aku buat tu?
meh zoom in sikit

ini munga2 cinta bersama matahari
walaupun tak berapa menarik,
tapi ku vangga jugak dengan hasil kerja sendiri ;p
ala..yang ni tak bape nampak lak
i u
i u ni untuk korang semua my readers (:
muahh ;p

yang ni paling aku suka..
itik digi quack2 ;p
hihi








22 comments:

~dARlee zURiS~ said...

i lap u 2 :P
kreatif nye kamu
tangan berseni ek..
tp..itik tu pas nengok teleng2 baru perasan rupa itik.hahaaa..

MiSZuE said...

sesungguhnya aku berbangga ngan ko ..kerana telah berjaya buat mende alah ni wakakaka ..ayat xbleh blah

cantik gak eks..adakahh tangan aku seperti tangan ko eks..hihi akuu xkretip..tgn batu ni muahahaha:)

ZaritH said...

haaa..kan dh jadi tuh... xpe, 1st try mmg la susah sikit kan..nnt dah wat byk2 baru sng je jd..bunga tuh patutnye kena gulung dulu kemas2 then br gulung longgar sikit.. cantik pe 1st try nih...heee~

shasha said...

comel...

Faizah_Haris said...

chantekkkkk laaaaa....
leh tampahhh kad enibeseri tuk akak neh kan kan kan....ahaksss

Eita said...

wah cantik lah...

ezo said...

wiwit..

cun gak kad ko ni..

nak satu? free suda..haha..

aku pernah belajar benda ni masa zaman sek menengah dulu..

habis melekat2 gam kat tangan aku..
kertas tu pun senget benget..
dasar orang x berseni..
haha

an.wardrobe said...

eeeeee kreatif nyer. mmg sempoi ah izza ;)

NoTy But Nice Zhoe said...

whoaa..
waahh...

cantik la Izza... boleh send kat saya tak? (bwek.. 'saya' plak hehe)

chik Star said...

o0o wat nih eyh?
cmne bwat nyee tuh
tunjok lar ckit.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

comey2...nak2...wt tuk aku... NZa...

lily lotus said...

eh..cantiklah tu..seni lah tu namanya ;)

Zana S said...

nape itik tu takde kaki?
dia duk dlm air ke?
tapi mane airnyer?
iskh.. tak paham..tak paham...

:p :p :p

sweethOneY said...

kak zuris
hehe
i lap u 3 ;p
ala, akak ni kijam laaa
kan ke ghope itik tu :P

zue
haha
tgn batu kekdahnya
meh aku cek sikit
aku mmg suka buat benda2 ni
rajin x rajin je.. ;p

zarith
tenx to zarith la sbb ajar kte :D
masa2 lapang tu leh la buat kan (:

kak sha
yeke kak?
ai malu la gni *larik nyuruk lam bilik air*

:P

kak faizah
hihi..
br pes taim try kak..
x reti sgt lg (:

anniversary akak bile ni?
meh2 nk buat, t sy publish kt blog (:

kak eita
yeke kak?
macehh

ezo
weewittt
:P
puji ikhlas ke dak tu..hik3

tu la, aku dok main gam semlm..sememeh jer :P

ann
hihi
maceh ann
*blushing..blushing*

:P

wynz
hihi
bersaya awak lak dia :P
amikla kt blog tu :P

kak as
hihi
nak taw ke?
esok owg citer! ;)

ayein
hihi..boleh2..

kak lily
malu la kakk
nk tayang pon segan td..
sememeh

kak zana
haha
kak zana kijammm~
anggap je la itk tu lam kolam..cittt

:P

Redbloodsnow said...

lawa la yunkkkkkkkk
so kratip lerrr
klo wat tempek jd handmade greeting kad, lawo tuh..hehehe

pandai ko...clap clap :D

farah aminuddin said...

oh my god. y bentuk itik tu cantek gile

Tny said...

Quelling? Craft ke nih? Menarik.. mesti kena menggulung je keje nya yea..

:)

I luv u too Izza blogger..

lie_nurulz said...

tgn ko berseni gak la..
baguih2..2 thumbs up bebeh..:D

sweethOneY said...

farah
hihi
yeke?
kte pon ske yg tu
nnt akan ditunjukkan camne nk buat ek (:

tny
tu la
taw xpe
yang letih lg tu sbb kertas gunting sendiri..
sok3 nk g beli kertas yg dh siap gunting la

nurulz
ecehhh :P
dh bosan, saje carik kije nk buat..hihi

ezo said...

ikhlas la..
sambil memikirkan eskrem pedel pop..
hahaha..

aku igt nnt kat rumah nak buat la mcm ni.
bagi inspirasi kepada anak buah aku yang becok itu..

:D

nanonano said...

luv u tuuuuu..
*tetibe*

hahah wehh
duck tu ley joget2 cm dlm iklan tu dak?
:p

sweethOneY said...

ezo
haha
sila la buat
adik aku yang tecik dok bising suh aku ajar
ponek weh ajar dak tecik ni

nano
i lep u three
kikiki
ce pakaikan bateri, musti boleh ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...