Friday, October 24, 2008

sayep tidur pukul 2 pagi


yer..semalam aku tidur pukul 2 pagi
tu pun kalau boleh taknak tidur
haha
dok mengadap benda alah ni
rasa2 aku buat ape yer?
sila refresh 2 jam berikutnya ;p








13 comments:

Eita said...

nak satu :)

Lily.Lulu said...

buat birthday card ke .. ???

MiSZuE said...

hmm patutlah ni ke yg ko dok cakap kan seni kretip tue..

2 jam lagik aku dtg..:)

chik Star said...

bwat kad lar tuh
kad kwin ker ?
eyh, kd beday kot.

shasha said...

card or scrap book?

eYaNacOMeY said...

mcm wat kad jerkk..hehe :)

ezo said...

ha...aku tau..

ko buat quiling..
betul kan?

hahaha..

rajinnya ko..
bagus2..

ada ciri2 ibu mithali ni..
leh tunjuk ajar anak2 ko nnt..
hee..

Redbloodsnow said...

oooo..ini rupernyer keje die smlm spai tdo kol 2 am tuh..adesss..

tp yang..berbaloi gak ko tdo spai kol 2am buat bende alah neh
coz hasilnya...sgt cantik banget sichhhhh

:)

sweethOneY said...

kak eita
meh nak bagi (:

kak lily
tak la kakk
saje try2 test object ape yg leh buat ngan menda tu :P

zue
hihi
seni kreatip la kununnya tu ;p

kak as
ekekek
xkan buat kad kawenn

akak ni dh nk kawen sgt ni.. :P

kak sha
salahhh ;p

eyana
TETTT..salah jugak :P

ezo
ceh,
ko main tipu
tgk entry terbaru..
baru komen entry ni :P

along
hihi
aku tadek kije long
saje carik kije..hahaa

ezo said...

hahaha..

janji aku jawab betul..
hahaha..

~hoyeah..
da sampai kedudukan no 5 top sweetie..
bapak la jauh nak keja top 3 tu..
huhuhu..

lie_nurulz said...

ko buat utk aku satu..
pos mai HK nih..:D

nanonano said...

kuikuikui..
yg luv2 tu jadik..
:p

sweethOneY said...

ezo
hihi
men kotor :P

kejar yeop kejar

nurulz
kikii
buat yg tu punn makan masaaa lama..
adeh :P

nano
brani la mung ckp x jadik
aku ponet2 buat tu :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...