Monday, October 6, 2008

stok habis!

malam tu pas men munga api
aku nak g shell
sebab nak beli topup
kedai serbaneka kat shell tu dh mcm kedai runcit dah
segala macam ade okey

tah2 beras pon ade ;p
topup pun de jual taw..
senang hidup kan
yerlah, 7e tadek kat grik tu
nak mencarik topup ke ape ke, kat stu la..
eliya, u sempat g stu tak? ;p
hihihi

masa aku nak masuk parking kat shell tu
nampak benda ni

ape benda yang habis tu korang?
minyak la!
kenapa yerk?
yang ni kot yang farihah dok ckp tu ek yang?
tah, aku pun tak bape paham cane minyak leh habis :D
nasib baik minyak keta aku manyak ag
keta ayah aku la dh blink2 dah
seb bek tgh mlm tu dah datang stok dia
dari petang takde stok kalau tak silap aku..
huii..bahyer2..
silap2 ade gak adegan tolak keta kan..
sbb kat kawasan sini,
tu la satu2 nya stesen minyak yang ado..








9 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

kete aku y x grak balik kg pon mnyk full..hahahaha....

Suka Bebel said...

kuatnya org kg hang makan minyak?hehe slamat ari raye!!!

ZaritH said...

err.. shell yg kat mane nih?

farah aminuddin said...

huhu.. mmg bhy nih.. kalau xdek minyak, kene tolak kete tu satu.. kalau gelap gelita, mau seram... hihi

lil^RED799 said...

minyak hbis tu sbb area manager bangang!!!! dah order minyak lepas tu lori tak sampai die buat bangang je... die ingat die sorg je raya dlm dunia nih!!! lepastu kang pihak atasan kata dealer malas... tak nak jaga kedai... ewahhhh... balik ke dealer plak weh!!! !tu blom customer complaint lg!!! aku tak pernag nengok sesatu organization bangang cam petronas!

Nem0 o0h Nem0 said...

cmne la yek minyk lh abeh!! ermm..

myfisol said...

aisey..camna nak beraya , kesian jugak kat orgramai, takleh la beraya sakan, ronda2 camtu...kena naik basikalla, takkan lah kot..

selamat hari raya!

MiSZuE said...

kuikui..beras ade tue..cube ko tanye..

"pak ade jual beras cap pakpokpik x"
hahaha..

camat hari raya hiks:P

sweethOneY said...

ayein
hihi
ko mmg, sponsor :P

sukabebel
hihi
dorang guna minyak tu buat goreng rendang kot..haha

zarith
hihi
shell kat grik yang
bukan kuala

farah
tu la psl
lg2 mmg kawasan tu gelap..
kampung la katakan..

lilred
wooo..sabar yang sabar
mst kedai mak ko kena gak kann..tp ni shell..
tu la, cian gak..klo org complaint, org complaint kat dealer..bukan complaint kat manager

nemo
aku pon tak paham cane :D

myfisol
tu la bro
nasib baik tgh2 mlm tu dh ade balik (:

zue
hahaha
aku rs mmg macam2 ado la kat stu
kelakar tol

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...