Tuesday, October 28, 2008

stock take di teluk intan *proper version ;p*

korang pun dah taw kan sabtu hari tu
aku kena g wat stock take kat teluk intan
orang lain sibuk2 g open house
aku sibuk g kije
sob sob sob

jin mata satu dah ready to rawk at teluk intan
kekekeke
ade hape kat teluk intan nak rawk2? ;p
kekeke..kak as, ade TF *gelak gulim2*
inila trademark teluk intan
menara condong teluk intan
ala2 menara condong pisa..kekeke
boleh?
ini aku zoom dari tingkat 3 bangunan SKOMK
then dapat peluang lalu tepi tu..
ape lagi, laju je snap lagi for the clearer version
okeyla
part kerja aku plak
hmm..sangat penat taw
kena wat stock take kat kedai untuk display dia
and kat stor
kat kedai tu boleh tahan lagi la
aku lupa plak nak snap gambar lam kedai ;p
tapi ce korang tengok stor dia ni
manala aku tak sampai umah kol 10 malam kann
pada yang tak taw stock take tu cane
kta kire balik barang satu persatu..accurately okey
so kotak2 tu sme kena bukak bagai..adeh~
tapi bukan kije auditor la ngirenya ye
auditor ni observe jer
dok nengok dorang kire lama gilos
dok main2 lak tu, aku baling sipar kang br taw ;p
eceh..garang nah..kekeke
mengaku auditor kejap weh
sebab bos aku tulis pembahagian tugas tu
auditor : izzatul azma >> SKOMK Perladangan
padahal.. ;p

aku dah tak tahan dok lam stor ni
amik angin gambar kat luar ni japbelakang tu cahye matahari
abis la muka aku gelap tak nampak
takpela..bukan korang tataw muke aku cane ye tak? ;plunch mkn nasi goreng thai
company tu lanje la of course ;p
mahai gilew la kedai ni
citt
sepinggan nasik goreng lebih kurang rm6
tengok kedai biasa2 jerk
kue tiau kerang tu rm4.80..
citttttt lagi~
rasa idak best mana
best lagi nasik goreng thai azizahku..lalalaeh..dah malam la korang
moh la kte gerak balik ;p








15 comments:

MiSZuE said...

mak aih banyanknye kotak..cian ko yang hehe..

nasik goreng tue nampak cedap hikhik
kate diet buekssss

chik Star said...

haa dah jumpe kn TF tuh
awat xsnp.
akk xbly snp.
kne tggu blik S.s
haha
wek !

*siyus kelako mse dengor radio tuh
tini tnye tmpt lepak..
biase wat per?
dye ckp lepak2 lar.
last nme pot per
TF.
hahaha

chik Star said...

dulu mase kje tmpt lame selalu lar kire2 stock seketoi2 gni

opaq said...

nasik goreng azizahku tu katner??

ko bungkuskan kat aku bleh...
hehehe....

shasha said...

perrgghh..sumpah tanak gi buat keje camni...maunya pengsan...

Zul said...

waa.. byk berjalan ek kamu.. smp ke teluk intan..

~dARlee zURiS~ said...

TF??
cam familiar
mini market tu ker?

hahaa..mmg hazab kan wat stock take
tapi..akak suke
sbb akak x kena wat
just tulis dlm paper apa yg budak2 tu kira je
kalu x sama dlm sistem..mmg haku hambat suh diorg kira lagi sekali.
hahaa..jahat2 ;P

nanonano said...

hoh.
sayep pernah smpai ke ctu awai tahun hr tu..
lalalallalalaa..

nanonano said...

gapo dio TF??
WTF tao laaa..
lalallala..

lie_nurulz said...

huwaa..very the jeles aku ngan bdn ko yg slim tu izza..huhu

:: p R i n c E s S _ N :: said...

gigih ko stock take..aku xsmpt nk wt..ofs aku wt stock take decembr...

Redbloodsnow said...

perhhh!!! sure berhabuk kat kat pat tuh yunk
klo aku..tros resdung aku dtg menyerang..

ehem²...lawo ko g cek stock..hheehehe..mesti ade org ngorat ko kan :D kompom nyerrr

lawa adik aku neh

sweethOneY said...

zue
ko taw xpe yang
even bukan haku yng kena ngiranya..hik3

tipu ko je la..sape suh caye :P

kak as
kekeke
napok sign board je kak
trus tringat akak..

cian gilew sape yg lepak stu :P

ekk..penat kan kakk nk tgk org kire stok ni ):

opaq
kekeke
kt bangi la cayang..

mana nk bungkus, aku pon dh lama x merasa :P

kak sha
tu yang br 4 bulan praktikal, dh pk nk buat bisnes kakk

zul
2 jam la jugak perjalanan dr ipoh
sob sob sob

kak zuris
hehe..ni bos la ni :P
auditor la penat akakkk oi
kitorang ni observe je, selagi x sudah kire..selagi tu la tgu ):

TF tu hyper market laaaaa
hape mini market lak

nano
hahahaha
WTF
ekekekkekeke *gelak gulim2*

TF tu tpt lepak bebudak TETTTT :P
jwb kak as..

weh na..awat mung dtg sni x kabo ha?

cey..mcm la ms tu dh kenai kan :P

nurulz
keke
tadek slim mana pon yang oi

ayein
sbb company ni year ended bulan 10 :|

along
agagagaga
tersengih2 kambeng aku bace :P
mana ko taw de org ngorat yang..kekekeke

tu yg pakai baju ijo lam gmbr tu dia cuba kenen2 aku..kekekeke :P

seb bek nsem ma..
tp idakla bg contact number bagai
ko mau laki aku ngamokkk???

ezo said...

wiwit..

auditor u..
x tahan...

hahaha..

ns goreng azizah dah memanggil2 ko tu..
oh azizah...
marilah...

haha

she.nono said...

giler banyak nk mampos brg2..
seb bek jdi auditor..
klu x mesti keje kamu kira skali ngn diowg seme..
hahahaha
eh,..tlok intan de mnra senget eh??
tatau lak sayep..
per tyme tgk..(:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...