Thursday, October 30, 2008

mangi tak saye?

morning korang (:
hari ni aku feeling2 terlebih mangi dr biasa la..
*note the word terlebih okey..hehe*
hik hik hik
sebab for the 1st time aku guna shower gel incanto ni
before ni sayang nak guna,
dok la pakai aku pny johnson&johnson tu ;ppas dah habis mandi
kita sapu lotion pulak ye
pastu dah siap2 pakai baju sume
sembur ni pulakhmmmm..mangi tak saye?

hik hik hik

psst..ala, kasik can la sekali2 aku nak bermanje2 ngan korang ;p







13 comments:

chik Star said...

wohh.
klo akk xmmpu lar nk kai semue nih.
abis2 jonsen2 tuh jerk la.
huhu
:(

nanonano said...

bermaje ngn kiteorg??
konpiussssssss~

sweethOneY said...

ala kakk
bkan la tiap kali sy guna shower gel ngan lotion tu..
kdg2 je..syg wooh.. ):

slalu pakai j&j gak..
tu jugak beshhh kan (:

nanonano said...

ehhh sayep tao sayep tao..
mesti hr ni kai wangi2 sbb kai baju baru kannnnn?? kannnnn..

nanonano said...

kak as,
owg pom xpenah beli,
bukan xmampu..
xpernah tao kewujudan mende alah ni,
agaggaga...

~dARlee zURiS~ said...

meh nak kiss sket
muahhh...
bnyk tol baunye
hehee..
wangi budak nie ;)

eYaNacOMeY said...

mangiii nyee die..meh kiss sket meh..hahaha..lalalarikkksss... :P

MiSZuE said...

amboi wanginye..
ade ape2 ke yang
:)

Redbloodsnow said...

perhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!
mmg wangi ler ko arini yunkkkk
aku geram okeh nk pakai losyen die..
tuh ah aku ade extra money...nak aje aku bazirkan duit beli losyen tuh

leh x yah pakai perfume kan yunk..hehehe

btol perfume ko lawaaaa arr jeles aku...:( hehehe..leh ke g2

:: p R i n c E s S _ N :: said...

yummy2...bau ferragamo gtu...

Dayu said...

confirm dia wangi je sampai ke petang ni..
adooiii aii, bila nak gi sogo beli perfume ni, peruntukan pun dah abis bayar saman...
mati la saya..

hOtMaMa said...

mak aihh..tu dia ko dik, tak cukup sental, sembur lg tu... mmg wangi tak hengat la... jng ada org yg terlanggar dinding ker, terjatuh longkang ker dek kewangian dan kecomelan ko yg memukau tu dah la.. naya karang..hikhik!

Zana S said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnngggggggggggiiiiiiiiinyer adik ku sorang nieeeeeeeeeeee... :p :p

sebatu dr batu caves ke gombak la gamaknyer bau tuh. mieahahahaha

weh.. mane baju kale ijo tuh??? takmo pakai??? meh anto ke kak zana. biar kak zana try test pakai dulu.. ekekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...