Saturday, October 25, 2008

nuffnangku dah berbuah ;p

tengok along aku ni dok citer sal nuffnang
ai pun mau share citer ngan korang gak ;p
sibuk je kan..hik3
tapi dulik pe
along aku ma..hik3
gimme pai long! ;p

nuffnang hasil aku join dari bulan march..
inilah hasilnya

taw aku punya income tak semasyuk korang ;p
tapi seronot weh dok tengok dwet nuffnang ni naik
untung kan..
kita buat ape yang kita suka
kita berblogging, tempek iklan nuffnang
sedar2 je dah masyukkk ;p
eceh

rasanya kebanyakkan blogger da join nuffnang ni kan
pada yang nak join
tapi tak tau..
nanti aku buatkan tutorial yer
eceh..sangat berbaik hati bukan ;p









16 comments:

shasha said...

err...bila nak banje akak nih?

Eida said...

wah wah.. lumayan ni... bes nyer..

farah aminuddin said...

waaaa banyaknye izza..

Erinsza said...

wah baik hatinyer adikku ini, baguslah niat mcm tu. teruskan my sweet.

Dayu said...

wow bestnya
nuffnang dia dah berhasil
i punya mcm tak menjadi je
*huhu..hits page saya tak tinggi mcm kamu kot*

ezo said...

wiwit..
mantap seyh..
rm115 ke tu?

bagus2..
teruskan usaha berblogging..
(:

aku baru 45 sen..
hahaha..

lie_nurulz said...

salam..
mmg baguih sgt ko buatkan tutorial tu..
baiknya hati ko yangg..

sweethOneY said...

kak sha
hihi
bukan cash out lagi kak :P

eida
hihi..
suka gak tgk earning tu..
wpun sikit..tp tak sia2 ku berblogging..cewaahhh

farah
hihi..
ne de yang..
ade org lain yg lagi masyuk (:

kak erin
hihi
kte tolong menolong kan kakk
mana yang kte taw, kte tlg (:

dayu
tadekla dayu
i pny hits pon bukan tgi sgt..
thanx to my readers (:

ezo
sikit2 lama2 jadik bukit beb ;)

nurulz
tu2 aku dh buatkan dah..
mari la sama2 menempek ;)

ezo said...

yer.. tau takpe..

yang masih buffered ada dalam nak dekat 4 hengget..

boleh la kan..

kena gigihkan lagi usaha..
hoyeah

she.nono said...

nzk wet aye!!!!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aku nyerr x buah sgtt...

Redbloodsnow said...

ko nk LIMA ea tadi...nahhh FIVEEE!!! hahahaha
tuh ler kan yunk...w/pun nuffnang kte x semasyuk yg len
tp nk gak apie sbb dh berbuah lebat kan yang...ekekekeke

apieee aku taw...:D

Nem0 o0h Nem0 said...

ni da byk ni,leh la lanje aku nti..ehehehe

MiSZuE said...

huhu banyak seh,aku xdapat kejor ko yunk oi..huahuahua

nanonano said...

ley lanje na g mekdi 7-10 kali dah tuuuu...
besssssss..

sweethOneY said...

ezo
hihi..tgu habis campaign tu, masuk la buffered tu nnt

aku dulu pon 25 seng je mula2..kekekeke

nono
nah wet aye!

ayein
lama2 t berbuah ranum la dia tu.. ;)

along
aah long
sape free2 nak kasik ko dwet kannn..

*laga2 montot ngan along..kekekeke*

nemo
hihi
x byk mana yang oi..

zue
jum men kejar2 yang :P

nano
ko ni x habis2 mekdiii
citt
mekdi jum!! :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...