Thursday, October 23, 2008

daily report

hye ;D
dah tenyang?
aku pun dah tenyang
tu yang enjin update blog tetibe panas ni
hik hik hik

semalam aku dok membuat benda alah ni
daily report sepanjang internship ni
err..jenuh aku tulis la jugak semalam
tapi tulis sikit jer..hihi
suka nah ngelat kann
dah lama wehh aku tak update aku nye report ni
sebulan je kot aku tulis..haha

pemalassssss...pangggggg!! ;p
tapi yang buat aku tak kisah sgt tak update hari2
sebab..
firm ni ade daily schedule
so even aku tak update hari2 aku buat ape
aku still kena update schedule kat office ni
nak tulis t
aku refer jer la..
kan kan kan?
tapi kan..
supervisor aku tak call2 lagi pun
aku yang kena call dia ke?
haih..
nanti2 jer la aku call ;p









10 comments:

nanonano said...

wowowooo
org tu nk abes doh practikummm

Redbloodsnow said...

hehe..klo supervisor ko x kol..ko jek yg kol die...:D

MiSZuE said...

hikhik,cam kenal jek pen tue..eh nak tunjuk gak aaa nantik hhehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

cl r sv ko weih...

shasha said...

hepp!!..jgn malas2...

~dARlee zURiS~ said...

kalu akk jadi supervisor kau..mmg kaw2 markah kena tolak.hahaa =P

MiSZuE said...

hai...
hui
hoi

hehehe larikssss

Memory said...

ceh ko ni..jap jap cuba ko cadangkan kat supervisor ko buat report guna blog..aku rasa..mesti sampai bulan depan nye pon ko dah leh siap kan :D

sweethOneY said...

nano
aah..nak bergelar student balik..hik3

along
tu la long..aku kena call dia la ni :)

zue
hehe
pen sama yang :P

ayein
tu la..t aku call ar

kak sha
hihi
baik kakkk..x malas2 dh :P

kak zuris
seb bekkkk akak bukan sv sayep [tarik napas lega..ekeke]

zue
hek?
ko lagik?

hahaha

memory
hehe
blog ni mmg la..ketagihan melampau :P

ezo said...

aku dulu semangat menulis kat fail ni..

tiap2 minggu aku catit tau..

pastu aku suh penyelia company sign, awal2 je die sign...pastu dh 2,3 minggu die malas dah...

suruh aku bagi masa nk hbs nnt so die leh chech sume dan sign trus..

layan~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...