Tuesday, September 23, 2008

sungkey at mid ;p

morning korang~
hye..hari ni nak smbg update semlm
semalam x habis update
kemalasan ;p

hihi, pasan tak title entry ni
sungkey tu ;p
sape2 yang tak taw sungkey tu ape
sungkey = berbuka puasa yerp

okeyla, sambung semalam..
taktaw nak berbuka puasa kat mna
lagipun gerak dari sogo dah kol 6 kot
haruslaa tempat2 banyak dah penuh
kitorang amik taxi je g mid
sebab cam tak daya je nk jalan dari sogo g stesen bank negara
haha
jauh woo, bertangga2 lak tu ;p
mmg tak taw nak berbuka kt ner lg masa tu
mula2 tgk kat roma -> full
pastu tempat2 lain sume mmg dah full la
ade satu restoran ni je tak full
kitorang pon book jer la stu
pastu sempat lagi g borders jap :D

nak taw kat mana kitorang berbuka?

kat paddington house of pancakes
ikut clock twist ek
tokyo - amsterdam - prague
pelik2 nama makanan dia, haha
ikut nama tempat
tapi description dia aku tak igt la :D
tokyo dengan amsterdam tu sedappp
prague tu kureng sikit..


tapi yang penting,
pewot mmg melampau kenyang ;p
alhamdulillah (:
entry ni aku kasik can la muka aku tak kuar
haha ;p







18 comments:

Dakjaat™ said...

sungkey at mid...? at mid valley? at midfield? at middle of road? at midon house?? mana satu? ekekee! ;p

pandey indah mok klaka swk .. kuikuikui! blaja lok pok! mun dah terer lawan bahasa org miri gik.. wakakakkaa! ;p

*izza ngegeh + kenja kit.*

wakakaka! (habeslah aku) lariksss!!!

MiSZuE said...

hikhik nama food xtahan ..xde ke nama food tu..xder nama bangi ke hehe

Known as IDZ said...

amsterdam tu nmpk sedap....

xpenah nmpak pon kedai nih... :p

ke aku yg x melihat... :D

Tny said...

Gila ahh suma makanan jauh2!!! =) Sedaap ke tuh?

:: p R i n c E s S _ N :: said...

cm besh je..blah mane 2?

nanonano said...

wah.
mane tao org jemu tgk muke ko neh/??
agagaggagaa....
btw,cm sedap jek mknn tu sume..
mabelesssss...

lily lotus said...

laa..mana muka??

$h@$h@ said...

sungkey??...tak penah dengar pun perkataan nih..bahasa mana weehh??

sweethOneY said...

dakjaat
hahaa
mana2 mid la :P

sungkey je pon yg taw..hahaha
bluwekkkkk

tak pahammmmmmmmmmmmm ape yg kamu tulis :(( uwaaaaaa

zue
hahahaa
bangi tak cukup pemes lg la yang :P

idzwan
hihi
mmg sedap, mcm piza gtu
mesti ko yang tak pasan ni..
dekat sebelah roma, dekat2 ngan big apple..bertentangan ngan TCRS..hihi...

tny
hihi
sedappp (:

nano
bluwek
mendengki

mmg makanan2 tu sedappp..except prague tu kureng sikit..x bape kena ngan tekak

kak lily
hihi
sekali2 kasik can la muka x kuar kak (:

shasha
sungkey tu bahse org swak kak..
hihi, sy bukan org swak..terpengaruh ngan budak2 ni la :P

Redbloodsnow said...

ieeee...aku kkdg konpius ar nengok gg ngan till. muke mmg mcm twin. dahlah dua² same kai spec..adeehh.. klo org x taw, mesti pk dorg adik badik kan..huhu.

erksss yanggg...makanan tuh..adoiiilaaa..lapooo lapoo
a'ah arr..pelik nah name makanan die

J u l i a 。.゜✿ said...

masyaAllah bebudak niii.. makannnnn ! uihh ni yg kakju takut nak jalan2 baca blog ni. gambar makanan aje. huwaaaa.. tak tahan woo.

sweethOneY said...

along
hihi
tu la..spec dah la sama pattern lak tu :P
seb bek aku tak berspec..hihii

aah, sedap gak yang mknan tu wpun namanya pelik2..haha

kak jue
hihi
takpe..pewot k jue tecit..
xleh mkn manyak2
jamu mata je taw k jue :P

she.nono said...

oh2..
sungkey ramai2 besh neyh..
jom ite sungkey same2!!!

Memory said...

kak mahal tak ko makan tu? kat tingkat berapa erk?

sweethOneY said...

nono
jum2~
tp dh tgl bape hari ni je..hihi
tak sempat la nak menyungkey sesama ;p

memory
tak mahal sangat la..hihi..
lebih kurang 3 org mkn dlm rm70++
kat tingkat bawah..

eYaNacOMeY said...

lahai..g MID semata2 g mkn jerr..hmm.. pttlaa kiter xjumpa yunk!! adoii yaii.. mcm best jerr mkn kt sini ekk... harus cuba..cee wahh.. tp cam susah jerr nk mkn benda pelik2 neyh..hikkksss

Gg said...

mengapa mesti kamu mengupload gambar ku tgh makan yg huduh iteww???
huaaaa~~~~

sweethOneY said...

yana
aah, g mid mkn je :P
hehehehe..jalan sikit2 camtu jer..

pelik x pelik sgt la yang..sedappp jugak taw

gg
erkk..ner de huduh yanggg..
ku tgk cute sajork..sbb tu ku letak..klo u tak suka, i outkan balik nnt yer (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...