Tuesday, September 23, 2008

penat ):

haa...x habis2 lagi n3 hari sabtu upenya ek ;p
pas dah puas melantak
kitorang pusing2 jap dalam midval tu
tapi cam mls je nk jalan2 sgt
pastu g lepak mcD jap

mkn eskim ngan minum shake jer
dlm 9 lebih tu, siap2 nak balik
gg nak balik maktab
aku ngan zatil lak balik umah dia kat cheras la
plan nak nek teksi je sampai lrt bandaraya
sebabnya nak balik g lrt sungai besi kan
kereta kan parking kat stu
tapi kan, Q nak tunggu taxi
aduhh, ramai nak mampos okey
aku rasa ade la lam 50 orang gtu baru la turn kitorang
tak kuasa aku nak berdiri lama2
g lepak kejap kat san francisco coffee

pastu tgk jam dah 10.30 kot
ish..takleh jadi ni
karang terlepas train nak g sungai besi kang naya lak
Q nak amik taxi lak tak surut2
padahal flow of taxi makin kurang
last2 decide g naik komuter jer lah
amik g bdr tasik selatan
pastu dr stu pegi sungai besi
berebut okey nak nek komuter ni
seb bek aku dah heret zatil siap2..haha
n seb bek la jugak dekat je BTS tu dengan stesen mid

menyengal masa tengah tunggu train
aku dah tak dulik dah orang tgk ke hape ;p
ha, otw balik aku paksa zatil singgah 7e
sbb tetibe teringin gilos nak makan maggi kari + telur
haha..boleh?

sampai2 umah je
tukar2 baju.. [malas mandi..haha..dh tgh mlm la ;p]
g dapur masak maggi
pastu aku tertdur depan tv..







16 comments:

Dakjaat™ said...

woh .. dah balik ke Wilayah ke?? ..

orang mane ek? .. kot2 terserempak .. boleh gak culik bawak larik balik rumah .. wakakakkaa! ;p

izza.. jom gath .. ehiks! ;p

Redbloodsnow said...

kan blogger tegar yang
mesti ler x dulik ape org tgk ke tak
janji ade gambo + bukti utk blogs..hahaha..

uiii...ko cakap tang maggie² neh watkan aku magin maggie + telur...adoiii..ngidam aku weiii..sib bek ngidam bende yg murah² jek time ujung bulan gni..haha

:P

nanonano said...

telur ade jual kat 7e meh??

Dakjaat™ said...

ye tak ye .. ada jual telor ke kat 7E?? ....

*Kamceng ngan nanonano jap*

kehkehkeh! pasal telur pun nak kecoh .. adoi!>>. ;p

sweethOneY said...

dakjaat
hihi
ala..mcm la klo terserempak leh cam :P

bluwekk
meh2 kte wat gath ekkk

along
hihi..
tu la long, seb bek la ngidam menda murah2 jer kannn :P
klo yang mahal2..alamat tgu gaji la :P

nano and dakjaat
adalah yang..
ish3

:: p R i n c E s S _ N :: said...

megi gn telur...da lame gk x mkn...

J u l i a 。.゜✿ said...

eyhh gamba kat atas sekali tu.. dorang kembar meh ?

Dakjaat™ said...

takmo ler buat gath.. nak buat tournament bowling antara bloggers... hahaha! sape menang kena anjurkan gath kat pantai barat malaysia.. hakhak! ;p

sweethOneY said...

ayein
sekali2 layan besh wooo

kak jue
hihi
bukan la kak
mcm jer..ni mst k jue tak cam dorang la yg dengan sy ms g jmp k jue hr tu taw..
sebijik ekk??

dakjaat
hahaa
xmo la
kmk tak reti men bowling ;p
tak tere..lainla cam ktk..

hahaa

fuh..tere x aku ckp swak??? [pdhal letak kmk, ktk jer :P]

atty's said...

honey ckp pasal maggie leleh airliuq den.hah..

she.nono said...

tdo x gosok gg!!!
pas mam megi twos tdo..
busuk pnye budak!!

Memory said...

wah berjalan sakan + bernyiggah ke kedai sakan ko kan :))

sweethOneY said...

kak ty
hihi
mmg ramai suka makan maggie upenyaa ek :P

nono
hahahaha
ala, ite dh minum air masak manyak2 ;p
bangun esok pg gosok la gigi..ite pengsan tanpa disedari..hahahahaha

memory
hihi
well..mcm la ko x kenal aku kannn

eYaNacOMeY said...

ha'a.. btol2..ramai giloss org dlm train..huhu..sesak!!huhu

p/s:: hikss... housemate kiter suka masak megi letak telur cenggini.. & kiter suka tumpang mkn jerkk..ahakz.. :p

Gg said...

i laike my pic wit my twin tuh..
hehehe

dear, mail me those pics ya!

sweethOneY said...

yana
tu laa..
mmg redahhh jerk :P

maggi kari + telur besh!

hiks

gg
hihi..i loike too ;p
weekN i emel yer dear..
sbb yg dlm pendrive ni bukan semuanya..i emelkan sme sekaligus okey

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...