Wednesday, September 24, 2008

lalalala..semangat raya~


hiks~
ape tu ek?
kad raya la korang..
lalala
tedo lambat aku semalam dok nulis kad raya
dah last2 ni barula semangat ek ;p
gilew lama x tulis kad raya
pen pon dah lama x pegang ;p
tapi kan..
spoilt plak taw..
aku baru je semangat2 nak tulis alamat korang ni
kebanyakan yang aku mintak alamat korang tu
aku save lam handset
so tadi gagau2 la carik handset lam beg
boleh tak aku tertinggal handset??
huwaaaa~
nampak sangat la aku ngak dulik ade hs ke tak ;p
jap g balik umah g amik hs la
ingat kalau sempat,
nak pos hari ni jugak..
pada sape2 yang dapat tu,
sorry naa..
tulisan aku buwok ):
kad raya pon katun2 jerk..
takde masa nak cari bebetul..
trima la seadanya ek..hiks

notakaki:jangan ade sape2 sentap ek
klo tak pat kad raya aku ):
aku balas kad raya je ni..








9 comments:

nanonano said...

na nk balas gak kad raye org,
tp nk bjalan pun xlarat..
nk cari kad cmne..
tlg belikan tuk na bley?
huhu

Tny said...

Ehh sempat smpai sbln raya ke? :) Semangat2.. pastu boleh plak x bw adress kwn2..

Lapar lah tu.. :p

Ceera said...

semangat gile bagi kad raya, bagus2.. buat lagi taun depan eh... hehe

Redbloodsnow said...

hahaha...xde ler nak sentap² yg oiii...
aku keji taw...nk kad raye tp mls nk gi beli, ape kes???

wakakakaak :P

NoTy But Nice Zhoe said...

wuoo.. tu yg bagi turun smangat tuh bila dah smngt nak wat, ttba ttgal something... hs tu bagai nyawa wo.. tak leh tggal hoho..

MiSZuE said...

hehehe tersentap xda lah meroyan jek haha..

aku nye ada kan ..klo xde aku suh abg posto kasik balik kad raya yg nak kasi ko tue wakakaka..keji sungguh

eYaNacOMeY said...

kad raya utk kite ader x?? hikkkss.. :)

sweethOneY said...

na
samala naa..
hr tu igt tak sempat dh nk balas sbb x beli2 lg kadnya..
alih2 semlm jalan2 kt kedai bawah opis ni, ade jual plak..tu yg beli tu (:

tny
hihi
org bg, kte balas :P
sempat x sempat smpi b4 rayer, janji hantar (:

ceera
ekekek
aku xde ape nak buat pon, tu yg boleh je g cari kad raya :P
iAllah thn depan buat lg..hihi

along
hihi
utk along aku, aku kasik laaaa
:P

wynz
hihi..tu la
kunun semangat sgt td :P
tah la yang, mmg slalu tertinggal hs ni..
kang klo ckp xnk pakai hs, bf meroyan..hahaha

zue
hahaha
buruk siku weh!!
dush3..ekekekeke
tgu je la kat peti pos umah ko 2-3 hr lg.. :P

eyana
hihi
cek la peti pos umah 2-3 hari lg (:
kad yana kte dh dpt..thanx yang

:: p R i n c E s S _ N :: said...

tuk aku msti x de laa tuh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...