Friday, September 19, 2008

;D

ngeh2
lambat panas lak enjin nk update hr ni ;p
hahaa
nak kena bebel dek along
baru la hegeh2 nk update kan
hari ni aku nk g KL
yeay~ yeay~
ha..takyah wat speku dlu ek..hihi
bukan g jumpa bf
tapi nak g jumpa gf ;p
tp klo pat jmp bf sama pon
besh gak~~ hihi
[pa..sile bace okeeyy]
rasanya tak pat la aku update kot weekend ni
ala..tak beshnya ):
aku akan merinduimu blog ):







12 comments:

she.nono said...

g kL wat per yang???
huhuhuhu
kem slm kt gf kamu...
tk care tau...
jgn x pose lak...
muahahahaha
;p

:: p R i n c E s S _ N :: said...

haruss jmpe itu pa okeh!

nanonano said...

sopim jgn lupekan daku yach !
uhukk..

MiSZuE said...

p kl watper yang oi..hikhik..mestila jumpe papa die.eh yang zaki pon mai sini tau wakakaka:P

MiSZuE said...

eh tue name bf aku klo ko xtahu wakakaka bluekk

Rashid said...

kenapa ya saya tak pandai buat simbol macam sweethoney buat tu..?????
Selalu juga tengok pelajar saya buat cam tu bila je time ambik gambar..

farah aminuddin said...

terharu seh nnt ur bf bc entry ni..hik3

ahmad said...

bestlah dapat jalan2...

Dakjaat™ said...

rindu kat blog ke rindu kat dakjaat yang comel nie? wakakakaka! ;p

*tabur minyak petrol kat sini .. *

err.. jiran kasi lebih tadi ... so .. ada lebih dakjaat bagi kat izza lak .. senang2 .. . bakarlah rumah sendiri yer.. hahahahha!

Dayu said...

KL penuh sesak minggu ni..
better naik tren je gi KL skrg ni, naik kete buat sakit ati je dok dlm jammed...

sweethOneY said...

nono
hihi
jmp itu gf :P
ee..mestila ite pose, bukan cam kamu
lalala

ayein
hihi
haruss..tp klo dia free la

nano
tak sopim sgt pon..
org ramai
tgk pon cam ala2 x bape minat
sambar selai jerk :P

zue
hihi
mgu berdetim ekkk mgu ni..hihi
mmg aku tataw pn, tp aku dh agak la mst bf ko :P

cetgu rashid
hihi
try la cetgu buat sekali
cetgu rockkk! :P

farah
sbb terharu kot dia dtg jmp gak..hahaha

ahmad
hehe
sekali2..

dakjaat
yerlaaaaa
yerlaaaaaaaaaaaaaaa
rindunyaaa kat dakjaat yg comot ni :P

ee..klo de lebih tu, tuangla lam tangki minyak, bukan tabur rata2..
nak kena babaaab ni

dayu
aah, tu la dayu
nek tren or taxi senang (:

Redbloodsnow said...

hahaha..sambil tggu enjin panas...ko pown bergambo la yek..tuh die blogger tegar..ngehngehngeh

eh yang, kan bez ek lau aku leh g KL :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...