Monday, September 22, 2008

berinai

tgh hari sabtu hari tu
tengah sedap dok golek2 atas katil
tibe2 gg kuarkan menda alah ni
hahaa


layan inai okeyy
ala, bila lagi nak bermanja org pakaikan inai kan ;p

tapi zatil gedik
dia xmo pakai inai ;p

nota tapak kaki:
eh..nak pesan sikit la
kepada engkau..engkau dan engkau
blog aku ni mmg tak bermanfaat utk korang
sbb ini diary aku
n benda2 yang aku nak share dengan readers
so, klo ko nak bace
ko boleh bace
klo ko taknak bace,
ko boleh belah
okey?
simple rule,
yang ko nak kecoh2 ckp "ape pekdah ko bace blog aku ni"
ade aku suh ko bace? ade aku paksa ko bace?
klo tak suka, takyah bace
kan senang

ish..sesungguhnya aku berpuasa okeyyy ;p






17 comments:

lil^RED799 said...

waaaaaahhh siap pakai brush lagi! kalo farihah men tepet dr tube tu camtu jeh

nanonano said...

siapakah 'engkau' ?
meh sni nk tlg halau gak..
shiuhhh shiuhh shiuuhhhh~

Memory said...

weh kak ko marah sape tu? macam HOT sgt je :D

Redbloodsnow said...

hahahaha...btol ckap ko tuh yang...bile lg nak bermanje suh org pakaikan inai kan..ekekekeke..
aku pown tingin ar nk pakai inai..leh aku tipu kat mamat² yg nk usha aku said aku dh kawen..wakakakak.wwakakakaka :P

a'ah tol tuh! klo x suke bc blogs...blah la weh. ade weols suh ko, ko dn KO bc blogs weols? bodo agaknyer..konsep blogs weols adalah -->> Personal Blogs! ttg kisah hidup weols...bengap!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wah..ade lalat ke wei? Sape2?

atty's said...

inai raya hah

MiSZuE said...

ko wat inai kt tngn x..

hmmm engkau eh sape tue..kuikui..sabar yang org cmnie lantak die lah..sebok jek masuk blog kite ahhaha..

ye sesunngguhnya ko puasa..harap bersabar ek

chepsmore said...

btoltu kak..
tu la tym sy bg akak msj kt msjbox tu sy ade nmpak gak dak tu tanya: apa pekdah baca blog ko ni?
bunyi2 die cm tu la..
ade ke tanya??apaka??
baca da la..
da tentu2 blog diwujudkan adala utk penulis berkongsi cerita ngan reAders kn??

sweethOneY said...

lilred
hihi
tahla, dh kwn kuarkan berus..guna berus la :P
tp tu pon selemuih jugak..haha

nano
klo boleh, sembur ridsect sekali yang
kasik dia mabuk..haha

memory
tadek la dik oi
sumpah aku tak marah + saket ati sikit pon..sriously
aku pon tataw nape aku cool sgt
hahaa
tu pesanan penaja jer
tak suka, belah..sonang :D

along
hihi
tu la...bukan slalu dpt bermanja2an gtu kann :P

tahnya org camtu long oi
syuh3 :P

ayein
hihi
bukan lalat kot
org2 yg suka mengomen tak tentu psl ni..
pdhal aku x paksa langsung la dia bace..

kak ty
tak sempat tgu raya dh pudar kak..haha

zue
hihi
tak..pakai kat kuku jer
tak cukup skill lg la nk buat corak2..haha :P

tu la yang, aku senang je..x suka xyah bace

chep
tu la chep
akak senang jer..dia x suka, dia xyah bace
mmg xde sape pon suh dia bace :P

chik Star said...

sape ko tuh .?
hihi

lme dh akk xpkai inai,
ingt lg kekecik dulu.
blik uma tok. crik inai,
mlm pas berbuke giling2.
pas tuh tok tepek kn kt jari.

tpi sekrg main lam tiub2 jerk
tgk tuh,
siap kai beros lgik.

ishk ishk.

opaq said...

saper cakap camtu..??

meh kasik link dier..

~dARlee zURiS~ said...

sabo dik..
bior je kat melaun2 tu
kalu dilayan wat sket ati je kan
org x phm bahasa cam gitulah

wah..nk tengok gambo inai!
akak tingin nk wat henna tu
tp kalu wat time nie kang x seri lak aku kwen krg.heheee =P

Tny said...

Hi Izza,
Ini kenapa emo di ujung kaki nih? Ada jugak org yg gitu yea.. hishhkk.. hishkk..

Ehh mcm best je inai canggih tu, beli mana? nmpk cm symbol guardian je.. yea ke?

sweethOneY said...

opaq
hihi
klo dia tu bukan jenis pengecut, mst la dia tinggalkan link dia

zuriz
tu la kak
sy tak marah pon..hihi
just bg pesanan penaja jer kt dia :P

hehe, ala..kaler kuku jer..
lukis2 tu tak reti, kena g kedai..
takpe2..dh x lama lg akak nk kawen kan :D

tny
hihi
tak emo la (:

tataw la kwn beli ktner..brush tu mmg guardian..inai not sure :D

J u l i a 。.゜✿ said...

uih skang ni dah ada inai berciri brush eyh.? kakju baru tau ni.

eh babe.. ada org sakit hati ke ngan blog izza ? ishk kakju rasa blog izza ni tak kaco org pun, blog baik je. so biarkan je la kera2 itu ok.

meh peluk peluk meh *hugs*

she.nono said...

wahhh...
semangat tol berinai bagai..
da x saba nk kawen nmpk nyer..
hehehehehe
;p

sweethOneY said...

k jue
hihi
k jue, tu bukan inai berciri brush..hiks..
inai tu lam tube, nak menyenangkan proses sapuan dia tu, guna la brush :D

tah org tu, tulis benda tak berpekdah pon takde kaco dia :P

hiks..hugs k jue (:

nono
aah
ite dah tak sabar nak kawen..lalalala

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...