Sunday, September 14, 2008

ape aku buat semalam?

hye!
morning sume
hihi, baru nak update citer semalam
haa..semalam kan dari kol 12 tgh mlm smpi 3 pg
umah aku blackout..ciss btol
kegelapan aku
dahla dok dalam kegelapan
kepanasan plak tu
memang sangat menguji kesabaran
haha
petang semalam adik aku, mirah
mintak tolong hantar dia
dia nak keluar ngan kawan2 dia
aku plak dah alang2 nak keluar
ajak la arip sekali,
nak g param :D
hihi, sekali pegi..hari2 plak rasa nak pegi
semalam kat param
just [just?] beli air tebu
pastu yong tau fu belakang bomba [kire kedai yong tau fu paling sedap la tu ;p]
dengan popia stesyen [yer, popia yang paling sedap]
semalam pukul 4.40 aku dah keluar
sebabkan nak beli makanan2 kat atas ni la
sebab kan paling sedap katanya ;p
biasa 5.30 dah bungkus gerai
hihi
pas dah setel kat param
aku gatal2 ajak arip teman aku
g salun, nak gunting rambut
tunggu ade la dalam setengah jam kat situ
actually aku nak gunting rambut depan
dengan layerkan tepi tu
alih2, cina tu cakap rambut aku mcm tak elok je kalau layerkan tepi tu
lagipun baru je iron hari tu [hehe]
pendek citer,
aku menunggu turn lebih kurang setengah jam
hanya untuk zap zap sikit rambut depan je
nak taw tak kena bayar berapa?
rm1!!
haha
memang la jadi bahan untuk adik aku tu ;p
sampai umah, cepat2 citer kat sume org kat umah
tu la kawan2, adik2 ni mmg la boleh jd radio hangat kat umah
hahaha
nasib baik la kena bayar rm1 je
buatnya dia suh aku bayar standard caj
mau aku meroyan kat stu ;p








7 comments:

Chika Chika said...

hahahaha.
singgit jek?
okek la tuh.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ahakz!! bebulu jerkk adek ko nunggu...

ezo said...

uiks..
sangat murah..
mesti ko tersengih melebar lepas bayar kan?
:D

eYaNacOMeY said...

hehe..Klako laa izza nieh..muhahaha...~tetibe rase nk gelak..hahaha

p/s:: rini kite wat popia goreng..~saje nk inform~lalala

pwincess AJA said...

naseb k.izza tak letak pic makanan.
kalo x,mau meroyan la jdnye.
lapoooo.hiks3.;D

sewinggit je kena?
kalo kat kl neh harapan r singgit 2h.
hek3.

pst;param 2h katne k.izza?

camat bepoce ea kak.
kalo dpt pose penuh 2h.
alhamdulillah sesgt kan.
waaa!nk poce penuh.heee.;D

sweethOneY said...

chika
haha
i rasa nak hantuk pale je taw masa tu
baik potng sendiri kat umah ;p
tp actually nyesal la pulak potong rambut depan pendek ):

ayein
haha
ko taw xpela
dak laki ni mana suka benda leceh2 cani

ezo
hihi
takde maknanya
aku tersengih malu
hahahah

yana
hihi
tu la..malu kte taw
baik xyah g potong
haha
cam poyo je nk potong rambut depan secoit g kedai :P

ee..dapnya popia goreng!
feveret!

aja
hihi..
cayam,
param tu pasar ramadhan :P
hihi, tadek gambar mkanan..mls nk snap
lainla aja, tempek gambar makanan wat akak drooling jer
hahaha :P

aja dh monteng lum ni?
klo boleh, xmola ade lubang2 tahun ni..hihi

Redbloodsnow said...

nasib bek umah acu black out dlm 3 jam g2 jek..kene plak tgh malam...mcm kak long dulu...dr kol 5pm g2 lah..spai ke tgh mlm okeh blck out...mawnyer x meroyan kepanasan..ngok ngek TMB...huh!!!

eh..awat lame giler die trimkan wambut depan tuh yek..klo aku, trimkan wambut depan, aku wat sendiri taw..huhu..terer x ai yuu :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...