Monday, August 25, 2008

nak jaja muke baju

testing..testing
i love u pa..
v7saye boring v7

v7hah..katanya nak jaja muka baju kan
btol ke pakai baju putih npk gomok korang?v7
aku syok sendiri jer snap gambar
dok sowang lam keta
sementara tgu mak ayah + adik g semayang
yer..aku tengah cutiv7
so, tadepla gambar penuh
klo tak, leh gak tgk gomok ke x kan ;p
ha..tudum merah aku pakai tu..
ade kisahnya..
hari jumaat hari tu,
yang boss tetibe masuk opis kan
dia tny..

"za, ko ske kaler ape?"

"err? merah.." *spontan jerk"

"ha..ko ni cam taw2 je.."
*sambil bagi tudum kat atas tu kat aku :D*

sangatla suke atiku..
hik hik hik
sulam tepi dia tu tantek
aku klo tudum2 ni, tak ske yg sarat2 sgt tu
ha..before korang dok menggosip aku ngan boss aku kan..
baik aku bgtaw siap2,
sme owg dapat okey ;p
ala..pekerja pon ade 3 owg pompuan
2 owg laki jer
pompuan pat tudum,
laki pat kain plekat ;p
mekacey boss
ai laikkkittttv7



12 comments:

Aien cute said...

bestnya kalau boss yang baik hati bagi barang kan! hehehe.. apatah lagi kalau barang tu pemberian sebagai hadiah kepada semua staffnya.

cantik tudung tu!

NEW RECIPE FOR ALL said...

kak ko tak makan ke? cam kurus sikit je ko ni...

eYaNacOMeY said...

even xnmpk penuh baju nie bile izza pakai..tapi, naluri ku dpt mengatakan yg izza pakai mmg cunnnnn arr.. sesuai gitu..ahakz..

Eita said...

huh tudung baru baju baru..
haah putih tu cantik lerrr
cantik menarik tertarik ko mmg dabom!!

tiffany said...

acu... angah tak bani nak pakai shirtkaler putih saje... sbb memang nampak gomok ar nnt... huhu... dahla angah ni pendek, lau kak long yg pakai sure cun melecun kan.. kan..

ntah2 kan boss tu ade mengintai2 masa acu bukak blog kottt... hikhik.. tu yg die kunun2 taw kaler meghah tu... hehe... baik sggh boss tu kan..

nanonano said...

lawa ar kat ujung lengan baju,
cam de cekak gtu kan??

pwincess AJA said...

waaah,beshnye dpt bos yg baik lg murah hati.
hehehe.

aha,k.izza nmpk cm kurus skit r.;))

Suka Bebel said...

kenapakah kaum pompuan risau sangat ngan saiz badan? padahal kurus kerin cekedeng tapi dikatakan gemuk.hehe...

Psstt...pesan kat boss tu, aku punya hadiah tak de ke?bosmu bosku jua.ha ha

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aku j rs mok..sbb aku mok..huhu..tdg cun sulam die..mera wanita umno..da cm nina da mke ko..

Princess Redbloodsnow said...

cube ler boss aku malay gaks
gerenti dpt seketui tudung each time g oversea ..hehe

neh selalu dpt jongkong emas yg x laku jek..haha **muke rs x bsyukur..kahkahkah**

opaq said...

muka innocent~~

ceh..~~

boleh jadi pengganti kucing dlm citer shrek2 tu..
hiihi....

Known as IDZ said...

wah... bertuah nasib badan... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...