Thursday, August 7, 2008

kreta ku berbau kopi

sob3..
korang leh detect tak gmbr kat atas ni gmbr ape?
mesti tak boleh punya kan ;p
takpelah, aku bukan nak ajak korang bermain teka-teki ni
hihi
pagi semalam lepas hantar cousin aku pegi medan gopeng,
aku trasa nak breakfast bubur ayam McD
so, pegila drive thru McD
dengan harapan nak mkn bubur ayam + kopi
nyum2~
tapi...
mula2 lagi dah tah pape
aku terlajak pegi ke kaunter no 2, tempat bayar tuh..
ahaha..ape kess?
ko lum order lagi, tibe2 nak g bayar
seb bek tadep keta belakang
so, dengan tak malunya
aku pon me'reverse'kan kreta..
*lalalalaaa
okey, takpela..setel tang stu
aku plak pas dah dpt breakfast idaman aku tuh
trus letak kat seat sebelah
sekali otw nak g ofis,
aku brake nak masuk simpang
best je plastic yang berisi air tu tercampak kat tempat kaki tuh
so, motifnya..dapat la lapik kaki tu yang merasa air kopi tu ;p
isk..tu la, lenkali air tu letak kat tpt letak air
bukan campak je kat seat sebelah ;p
nasib baik x kena seat
klo x, sah..susah la nak hilang
sampai sekarang tak cuci agi
malas la..nak antar carwash, tapi tak sempat
takpela, sbb kat lapik kaki jer

notakaki: itulah gambar pelapik kaki sedang minum air kopi









5 comments:

Faizah_Haris said...

lorrrr...ciannnyerrr....cepat2 anto basuh...kang semuttt berumahtangga plak...hehehe

nanonano said...

hahahhahhaa..
*gelak guling2 kat kete yg reverse depan kaunter drive thru tu*
kuikuikui..
sapo lah tu..
ishk

lil^RED799 said...

heheheehhehe farihah selalu gile jd cmni...ko sebutnye ape...enpon, bekal, burger, beg duit, air..... smue pernah mrasa menyembah kapet

Sofea said...

adoiyai..xpe2 nnt kite g beli agik skali ok?

:: p R i n c E s S _ N :: said...

x ya bli perfum kete da...huhuhu....aku pon skg x de mood nk coci kete....lmak kt lengan da btmbh neyh...huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...