Thursday, August 28, 2008

citer aku dan encit polis

ade satu petang tu
otw dari kuala kangsar >> ipoh
TERserempak dengan roadblock (boleh ke terserempak ek?haha)
waktu tu petang
kire panas la jugak
matahari masih ade ;p

aku ni plak, tabley panas sket
mesti nak drive pakai sunnies (poyooo..haha)
yerla, baik aku mengaku dari korang mengata aku ;p
cermin keta tak tinted ag
sob3
bagila sy dwet, mau tinted keta

eh2, dah jauh lari topik ni
berbalik pd citer tadi
aku tgh drive dari kuala >> ipoh
drive pakai sunnies
terserempak [?] dengan encit polis yang sedang membuat roadblock
biasanya klo roadblock ni,
aku just turunkan cermin tingkap
kedip2 mata laju2 senyum2 sket
pastu mesti dia suh jalan
tapi..
hari tu lain plak
dia tahan aku
citt
tadep la sampai suh ke tepi
tapi dia x kasik aku jalan daa
aku tgk dia, dia tgk aku
pastu dia bg isyarat suh bukak sunnies
aku pon bukak la
pastu dia pon ckp

"ha..baru nampak muka.."

aku senyum jer

disambung lagi..

"pakai spek petang2 cani,
mcm S Jibeng.."


dengan tersengih2 nya

WHAT??

aku malas nak layan
masuk gear 1,
jalann!!!

tah hape2 la polis tu
masa tu bukannya ujan pon
redup pon tidak
korang pepaham je la panas petang tu cane
ish ish ish
sukak ati aku la klo aku drive tetengah malam pakai sunnies pon
(walaupun dah tentu2 ko tak nampak jalan..hahahahah)

note : aku tak penah buat lagi ek..tajang kang sape nak pitnah tu ;p

nak picit2 muke encit polis tuv7







11 comments:

nanonano said...

S Jibeng hor?
humm sedap name bru tu..
lallalalala~

MiSZuE said...

wakakaka..

sabor jek..ko wat lawaks eks yang..
aku terheppi bce yang citer ko..hehe

ala beselah nk ngurat ko tu :P

chepsmore said...

s jibeng pon s jibeng la wak..
agk nya polis tu nga bengang
sbb kene keje nga panas2 ni..
so nk kurang kan ase bengang die,
die pon wat la lawak..
ahha:)~

lil^RED799 said...

gelak kuat ok bila baca " mcm s jibeng"....ni komen ni ngah gelak2 lagi....hampes nye pak polisi!!!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

S jibeng...x de artis len ke encit polis tu.....

ezo said...

s jibeng?
sweethoney jibeng? x bley blah...
kah kah kah kah..

aku larik pecut nih..
hehe

Dakjaat™ said...

pergghh! style tol pics .. hiks! ;p
*bodek sikit, nak soh izza belanja mamam kat pizza hut!*

lalalaa~ mownink izza! ..
*sepah2kan bantal2 kat comment neh*

lalallalala~ *wat tatao*

Princess Redbloodsnow said...

wakakakaka..hampeh jek pak pulisi tuh ek
ade ke suke suki jek nk panggey org s jibeng..hahaha

die nk ngorat ler tuh yang..haha

Nora.Celine said...

saya pun pernah kena tahan ngan pak polisi tu dier ingat saya budak sekolah .. lagi cian .. mintak lesen ingat saya tak cukup umur huar...

she.nono said...

gambar ni dah lame!!
ne aci ltk pic ni..
huhuhu
kem slm polis tuh...
taktik nk ngorat..
nyeh2!!

sweethOneY said...

nano
cit..nama kte IZZA, bukan S JIBENG

zue
hihi
bukan aku buat lawak yang
pakcit polis tu yg buat lawak
hihi, aku mmg ske bg owg happy (:

chepsmore
tu la
takpela, kasik can la pakcit polis tu nak buat lawak..haha

lilred
hahaha
amboi fara!
klo dapat chan gelakkan kte,
suke ekkkkkk

dushhhh :P

ayein
tah, igt s jibeng sekor yg pakai spek itam? haha

ezo
hahaha
meh sni ko
nak tajang montot laju2

dushhhhhh!!

dakjaat
sekali2 berangan model
hahahahaha
bodekmu tak berjaya, bulan pose ni
mna leh g pizza..ish3

baiknya hati sepahkan bantal
tgh ngantok banget ni :D

along
hahaha..dia boring tadep keja la tu
tadep psl nk ngowat acu lak
bukan mude long oi! :D

nora
hehe..tu sbb muke awk npk mude remaja cam budak skolah (:

it's a compliment taw :D

nono
hahah
ner de lama
tawon ni jugak
lalallalalaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...