Thursday, August 28, 2008

cek yang belum tertunai

inilah last cek bernilai rm300 akan aku dapat
sob sob sob
(tak habis2 mood cedey sbb elaun kurang..haha)
padahal lantak stu la
yang penting, lagi dua bulan aje kat sini
yeay2 v7
aku malas nak edit gambar kat atas tu la
merasala korang tengok full name aku v7

hmm..
malam semalam kan
aku sangat rajin (tetibe angkat bakul ;p)
aku siapkan daily report
dengan kemas bilik
malam2 sapu bilik
lap cerminv7
nasib tak mop lantai jer
hahaha
hantu mana tah rasuk aku malam tadi ;p







12 comments:

Princess Redbloodsnow said...

hantu bibik mak indon kowt yg merasuk ko..hahaha

Oooo..Mohd Asri rupernyer nama bapak ko ek...ai pakcik asri...saye akak angkat anak pakcik..agagagaga :P

nanonano said...

sayep xgaji lg,
sbb tu xbek2 lg nemam ni
:(

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hopefully bos ko bc luahan ati ko..aku pn tgh wt report ni bwk ke ofis...

MiSZuE said...

hantu ipoh mai masuk bdn ko hiks..

yang x sabar nk g swimming ngn ko..leh kiter cekci2 kan kan hahha:P

atty's said...

sambil senaman tuh..

Suka Bebel said...

wey, nanti aku kasi aku punya account number ko masukkan eh? dah pokai dah ni.gaji dah abis byr utang.ha ha

Nem0 o0h Nem0 said...

antu rajin la yg merasuk ko..heheheh

izza,rindu kt ko..=(

chik Star said...

kedekot lar boh tuh,
palang lar cek tuh,
meh bak cni nk pi bnkinkn.
:)

sweethOneY said...

along
citt..bile ms ko jd anak angkat anak ayah aku? pelikssss je ayat along ni taw ;p

mamai kah?

nano
tape2..mgu depan sude gaji kan
takkan nak nenam smpi mgu depan?

hihi

ayein
ekekeke
aku harap2 jgn la dia bace
:P
bos aku bukan leh wat pe pon
HQ yang decide

zue
hihihi
harus okehhh!!
t klo dah berdekat2an, tak meronggeng sesama, mmg la
aku cam eksaited nak alik bangi la
t leh detim2 ngan ko
kte kan masing2 boipren jaoh..

kikikkikiki ;p

atty
hihi..
sekali2 :P

suka bebel
yerlah
aku bersyukur la ni
cit

eh, ko ni bukan ke br pat loan ha
saje je ckp gaji dh abis wat byr utang :P

nemo
ehehehe..ko pon taw cane semaknya bilik aku tu kan :D

wendu ko jugak
tape2, pas rayer kte jalan pojek ek :P

sytttt

cik star
hehe
bukan boh sni
boh besa dok shah alam nun
meh2,sayep malas nak g bank lagi ni sebenarnya

sape rajen? :D

lil^RED799 said...

dwet ohhhh dwet!!!

ezo said...

hantu emily rose kot..
hahaha..

sweethOneY said...

lilred
meh2 kte mandrem sket kasik dwet datang :D

ezo
haha..
takdep kena mengena :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...