Thursday, July 24, 2008

sumthing for sumone (:




untuk siapa yer sme ni??
tanak bagitaw sape lagi
sbb ade yang tak dpt lagi
yang dah dpt cuma kekasih ati yang sorang ni je
so..nak tgk ape yang dia dpt,
sile2 la ke sana kot2 dia dah update..

hehehe

EDITED!!
since dorang2 yg lain pon dah dpt
let me reveal tuan pny barang2 kat atas tu v7
barang2 kat atas tu..
cookies tu,
one for mekna
one for mekno
and one for kak lin

yeayyyyy~~
oh ye..pink hair clip tu utk no jugak
so now, aku ade hair clip yang sama dengan cayam2 ku ini v7








4 comments:

Princess Redbloodsnow said...

yanggggg...hikhikhik
tenkiu sooo muchhhh!!!
aku sgt suke okeh ngan payzen ko tuhhhhhhhhhhhhh

t aku hapdet kan..kahkahkah
cayunkkk ko...xoxo!!!!

nanonano said...

alorrr..
xdpt tgk jelas lorrr..
:(

tp tao itu cemin..
sayep ade gak..
hihi..

MisZuE said...

untuk i tadep ke:(

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ikut ayat zue...untuk i tadep ke :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...