Thursday, July 24, 2008

mood : kebizian tapi kemalasan ):


manyaknya keja ):
nak amendkan audited report
pastu compilekan..
aku nak senaraikan ape keja2 aku la
kalau tak, aku lupa =P
boleh ke gtu ek? hehehe

=> GNS Corporation Sdn. Bhd.
dah amend, HQ dah sign
director lum sign lagi (call kak putri untuk confirmkan)


=> Amminarif Sdn. Bhd.
sign director dah dpt + tgu HQ review
tax dah kira + form dah isi - DONE

=> Alpha Lodge Sdn. Bhd.
sign director dah dpt + tgu HQ review
tax dah kire tapi kena confirm dlu
ngan LHDN dah bukak file ke lum- DONE

=> UT Precision Sdn. Bhd.
AR dah siap, dah submit pd secretary
tgu en Z review tax comp 2004-2007

=> Azyliner Sdn. Bhd.
tgu oaths pastu leh compile dah - DONE

=> Cemara Desa Sdn. Bhd.
tgu oaths pastu leh compile jugak - DONE

=> Perabut Manaq Sdn. Bhd.
account dah siap, tgh buat AWP

=> Changkat Sentang Sdn. Bhd.
siapkan audited report-DONE

=> Mass Marvels Sdn. Bhd.
audited report dah ciap
call kak putri untuk tny psl signing pages

=> Eminent Direction Sdn. Bhd.
amendkan, hantar HQ

=> Damo Craft Sdn. Bhd.
boss dah review, amendkan, hantar HQ

ha...tu je yg aku igt buat masa ni
nnt klo ade, aku update lagi
ni untuk senang aku refer balik nnt
mana yang dah, mana yang belum

banyak ke tak banyak ni korangggg????









7 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

keje...keje....

lily lotus said...

oklah tu! buatlah keja2 tu dgn senyuman yer..hikss :P..worth it lah ujung bln masyukk..kann??

nanonano said...

tayang baju baru nampak..
hihi

eYaNacOMeY said...

manyak nye keje...PengSAN!!!adoii yaii.. gud Luck ye!!hehe..(*_^)

Wynz said...

wah wah.. sikit nyer??? hehehe...

Rashid said...

hii hii seronoknya tengok sweethoney banyak kerja..kan dengan adanya kerja, kita akan terasa diri kita ni ada peranannya, ada pentingnya.

Lagi banyak kerja maknanya lagi pentinglah kita pada pandangan orang lain (mungkin kita sendiri?).. teruskan kerja ya. yES YeS!!!!!!!!!!

Ms_MER said...

bole la tu...tahap ble diterima akal lg tuh.heheh..klu ko tgk koje akak nih mau pengsan gamaknya..lusa nk submit arini br dpt wat odit warkakakkaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...