Saturday, July 26, 2008

pagi2 dah geram~ haiyaaa~

morning all~
yer..sayep di ofis ni
sayep keja..
biasa hari sabtu ade la org tu teman
tapi nak buat cane,
org tu dah tak keje sabtu ekk
dushhhh22 v7

haish..
pagi2 ni lagi saye dah geram taw
ni sume pasal hal parking la ni
bercinta btol nak dapat parking! v7
ni sme sebab ade ceramah PAS
kat dewan sebelah opis ni
ramai btol orang datang yerr
yer..umah saye mmg la sekangkang kera je dr opis
tapi tiap2 mgu saye akan balik umah
mestilah saye trus datang opis nek keta
kang bleh trus vrooom22 balik v7

tapiiiiiiiii...
dah 3 kali saye pusing2
kebarangkalian untk ade parking kosong slightly ZERO
saye dah naik geram
yerlah..tak mungkin akan ade kosong
sebab majlis dah nak start
takkan la dorang tibe2 nak kuar plak kan..
saye surrender la mcm ni
saye patah balik ke umah
masuk balik porch
parking di tempat asalnya semula
dan saye seperti biasa
jalan kaki pegi ke ofis v7
masa tu jam dah pukul 9.20 pagi
aduh..klo saye taw mcm ni
saye jalan kaki je dari mula taw
tapi yang membuatkan saye segan kan..
dari umah saye nak ke ofis kan kena lalu padang kan
tepi padang tu dewan
tepi dewan tu la ofis saye
hari ni kan sabtu
so saye pakai skinny jeans, spag ngan half jacket..
err..cekci ke? tak pun.. hehehe
tapi saye segan jugakv7
sbb kat dewan tu penuh dengan
makcik2, akak2, abang2, adik2
yang smenya berjubah, berpurdah..
bersongkok..berbaju melayu pun ade taw..
alahai, takpela..
nak taknak saye kena redah jugak..
akhirnya smpi pun ofis ngan selamatnya

hiks

nasib baik boss saye tak masuk lagi taw
tapi satu lagi masalah la korang..
karang saye nak balik umah amik keta
err..still kena lalu stu kan? v7
*err..katun ni tak mencarut kan?*

p/s hari ni gatal menulis guna 'saye' =P









8 comments:

chocolate said...

bila negara kita nak mansuh kerja hari sabtu yek? saya pun boring kena kerja hari sabtu atau ahad. hari yang semua orang pergi shopping, tgk wayang, picnic, tidur pagi sampai petang, atau pun gi dengar ceramah pas kan? hek...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

2 r 2...trase gedix apabila anda mnggunakan saya...keje yop keje...

intan zura said...

sila lah jalan tunduk2 ye
bila balik keje nanti
heee ;p

Tny said...

Laa..

Apsal plak ni moody pepagi hari lagi..Sabar.. ermm.. klo pepagi dh moody, mesti terbawa2 smpai ptg.. x suka... x suka.. kan? ;)

Princess Redbloodsnow said...

hahaha..cian ko
xpe la yang..sekali sekala ko dok berchenta carik parking..kehkehkeh
eh..ko pakai pesona merah tuh kan???
thats means...keadaan tuh saje jek nk suh ko drive lame²


hehe

nanonano said...

syioknyeeeee dpt tedo lame ari sabtu,
lallalalallalaa~

MisZuE said...

kesian keje yew..sabo jelah yang:)

Known as IDZ said...

bile mau balik ukm da..... :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...