Tuesday, July 15, 2008

officewear

aku tny kak ween..
enchek Z penah gtaw SECARA JELAS x..
yang tak boleh pakai suar g keja..
yang kena pakai baju kelambu aje g keja =P
boring seyyyy hari2 dok pki baju kurung..kebaya n smua yg bersangkut paut gn tu lah..
dorang ckp enchek Z tak penah ckp ape2..
just staff je tak brani nak mulakan..
dorang suh aku mulakan..hiks
ape2 je la dorang tu =P
so, jumaat lepas ai pakai la ini pegi keja

oh..kepala aku mmg ske senget2..jgn tegur =P

pastu semalam pakai baju ni plak

black + red lagik..hiks
akak aku suka la tu tgk aku pakai cani =P
tapi hari ni pakai kurung moden plak..
dah tadep baju yg seswai plak nak pakai wat g opis..

korang..
adakah ini petanda suh aku g shopping????

hikhikhik

enchek Z tadep tegur pon
so i guess that it is ok to wear anything casual dtg ke opis :D

weee..sayep telah berjaya memulakan sesuatu yang baru di opis..
hahahaha =P









6 comments:

nanonano said...

na kai jeans ngn tshirt jek..
huwaa huwaaaaa..
janji kemassssssssss..
tp kalu tetibe angin ngengade,
pakai ar baju kurung..
:D

Princess Redbloodsnow said...

time ko pakai baju red black tuh...ati sangatttt sejukkkkkkkk giler memandang nyer
terase cam indahhhhhhh ssgt..nape ek? wakakakakakakak..


:P Bluekksss!!!


syabas! anda telah berjaya membuat satu perubahan..keskeskes

MiSsZuE said...

hamboi siap ko berposing cm model ek..hikhik..tpi kan ko nmpk cun paki pink tue..merah tu nmpk ganas..wakakaka

Zana S said...

hahahha... itu pun nak kena ngajo ker???

adeh....

jgn pakai jeans ngan tshirt udah.

odit firm nie pakai je apa pun boleh.
janji nampak koperat. eheks..

(dulu praktikal pun pakai baju kurung jek sbb lom ada ati nak beli blaus n long pants. rasa macam dah tuo jek.. wekekekekeke)

Ceera said...

sangat cntik ko ke opis kan.. aku nak try pakai cantik2 la lepas nie.. sebab aku nie snagat serabai la ke opis.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

yunk...pink tu nmpk cm nk jd mummy jerk..ade baby..tp menten cute r..PINK...tol ckp zue..merah nmpk ganas..gagah pkasa...glemer gtu...

shopping jgn x shopping....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...