Wednesday, July 9, 2008

from sumone with love part II



cewahh!!
ade part 2 nye plak khannn..

hikhikhik

i got this parcel isnin mgu lepas lagi taw..
gile lama baru nak wat n3 kan.. =P
syokkkk sgt ms dpt ni..
sbb wpun aku taw akak aku tu anta sumthing
tp mmg surprise la hari isnin tu..
cenyum aje aku..

hikhik

once again, thanx ek sis *cewahhh..cejok pewot ko tibe2 aku nk panggil ko akak kan =P
i guess no need for me to tell u again sape yg bagi aku ni kan..
rsnya sme dah taw.. =P

yer..
AKAK SAYANG ni la yang men'surprise'kan aku *big2 hug for u =P

tgk hadiah ni pon..
korang mst leh nampak kan
how close we are..

act dalam tu ade kad..
tah bape tawon pny besday kad la dia peram tu
wakakakaka *ko mmg taw!!

besday aku tahun lepas..
boleh x baru dpt kad skrg??

xpela..kire halal la tu..

hikhik









1 comment:

Princess Redbloodsnow said...

wakakakak..wakakakaka
tergelak taw aku bile terbace tang kad buffday tuh..hikhikhik
hampessss jek kan kan kan..

aku lupe aaa ape yg aku tulis lam tuh yang..
hikkkss!!!

im glad dat u happie recieved it :)
cayunkkkkk ko gaks..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...