Tuesday, June 3, 2008

takde kejaa


hellew korang!
skrg ni lunch hour..
aku tapau mkn kat ofis je
sbb budak2 lain sme stok umah dekat2 sni
lunch hour je balik umah
xpelah,dok sorang2 kat sni..
jdla ofis ni aku yg pny kejap =P

ade 2 pending job aku ni
aku dok wat acc utk satu com ni
dia ade dua com,directornya org yg sama
satu enterprise, satu lg sdn bhd
tp dua2 dokumen x lengkap..terabur aje
dah call dh,dia ckp esok pg br dia anta..
semlm ms call,ckp hr ni..

aiya..ske ati dia je taw!
td aku call dia, dia leh tny aku..
"sy dpt surat lawatan audit majikan dr LHDN..ape ni?"
aku jwb ala kadar je la,x bape phm pon tu ape =P
aku ckpla pihak LHDN nk tgk sama ada com dia dh mematuhi sme rules x..
n dokumen disimpan dengan baik x..dia siap fax lg surat tu kat aku..*mcm la aku reti sgt kannnn =P
last2 aku ckp la,aku x pasti..tny boss la..tp boss x masuk ofis hr ni
esok br masuk..
so..nak xnk,dia kena dtg esok gak anta dokumen tu..n jmp boss aku trus..
aku taw dia akan dtg,pslnya mst dia dh cuak tu LHDN nk dtg ofis =P

so..
ptg ni aku xde keja laaa
boring seh
aku dok kaco org sana sni je :D
sile bersukaria sementara boss x de lg ni kann..hiks














5 comments:

Giler Graphic said...

kak izza...
tekujat bety tau..
igt kan buyo call. rupanya lagu kat blog akak yg berbunyi..
hehehe...

bos takde..
ape lagi..

party time la..

kehkehkeh
;p

Ceera said...

best kan kalau bos takder.. buat apa pun terasa bebas..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

waaa....suda sersi kaa gn staff2...

gud4notyen bumps~ said...

sweet taught ada la..hehe..btw practical slalu camtue..hehehe..best for a while...pyscho then...headache the...happy finally..:)
all da best...~!!

Tny said...

Sempat lagi amik kesempatan bersuka ria yea? ;) Bukannya selalu cmni kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...