Friday, June 13, 2008

cherating

hmm..
korang igt lagi tak my n3 for the holiday tu kan..
ala..yg i booking flight tu *beriyer ok =P
nak taw citer x..ms booking flight tu, bleh aku x confirmkan lg
resort yg nak pegi tu ade kosong ke x..
td aku call nk reserve,amik ko..full house
pdn muke aku..nak nangis dah ok td
yerlah..flight dah booking,tarikh takleh tukar lak tuh
act aku tak sangka langsung bleh penuh resort tu
sbb tarikh yg kitorang pilih tu bukan peak hour pon
bukan cuti skolah..
n nak peginya bukan esok lusa,bukan mgu depan..
tp bulan depan..
hmmm..nk buat cane..tadek rezeki kan..
aku buat call bagai nk ghila td..
engaged ngan gg..bincang2 cane nk solve the prob..
last2 tah cane leh terkuar dr mulut aku,

"yang..kte g cherating jer la klo x dpt gak resort tu ye"

she was like "well..that's it.."

phew..what a relief..so plan B is cherating..
plan asalnya weols nk g kuala rompin..
nak stay -> here

planning to stay at tanjung inn kat cherating nnt
called to make room reservation, dia suh call balik esok sbb boss dia tadak..
pelik je..tah la,layannn je la

eh..sesape penah g cherating?
ha..nano mst biasa g kan..org k'tan xkan la x penah g =P
ade sesape ade recommendation ape2 resort/chalet yg best x kat sana?
xmola mahal sgt..klo bleh less than rm150 per nite lah yer..
klo bleh nk beach view *cewahh..demand lg
aku rs nk tgu feedback dr korang dlu la b4 buat final confirmation ngan
tg inn tu..
tp klo smpi isnin depan xde sape2 nk respon kat aku, so the final decision
is tg inn la.. *ayat cedey =P

EDITED
actually aku dah search internet sme
just aku nk tny korang je
kot2 ade cadangan lain
:)












6 comments:

'j u z z' u n m e said...

cube la browse kat tenet..
ritu mase g i duk kat kuantan sbb kat cherating dh penuh..kat on da way g cherating tuh ade 2 3 buah resort rasenye..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

tdo kt chalet laa...murah2 je kt cherating tu...balance ley jln bagai...chalet2 kt c2 pon ley tahan...try search r...ade rezki ley tgk penyu mdarat...beshnyerrr....

lil^RED799 said...

penah pegi...tp ngan parents...harusnye mereka la yg membayo...betul tak...bulan depan ni enchekkekaseh mau pegi jua...family day company die....hehhehe baik g check cecepat...kang nanti fully booked lg!

pu3nemo said...

waaaa bestnyer ko nk g bercuti..
bila tarikh nyer??

Zana S said...

ym kak zana ... nnt akak bagi idea.

nanonano said...

huihuiii..
ai terlepas episod kah??
:p
harge xpenah tao,
sbb biase g sane men pntai patu balek umah,
xde pun nk duk2 chalet2 neh,
tp harge bwh dr 150 bley dpt la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...