Thursday, June 12, 2008

boring taw :(

helo korang..
dah pukul 12.47 tgh mlm ni *as i typed this n3 lah
mataku ngantok,but i cant sleep

why?

no answer =P

the fact is pas isya td aku dh terlelap
kol 10 lebih terjaga,kelam kabut g mandi..penin2 dah pale
pastu baring2..bace komik..main game..iron baju..minum nescafe halia..
transfer gmbr..tulis n3..
itula hidup aku hari2 sepanjang dh masuk mgu ke2 internship ni..

ergh!!

no life ok..
keje ok..best..wpon keje banyak..tp happy je
opismate sme ok..boss pon ok
but my social life..hancussss
live alone..nobody to talk..in person la..dok sms je,calling je..
x sama mcm kte ckp in person kan.. *cam boring gile je idup..hahaa
mkn sorang..tdur sorang..borak pon kdg2 ngan makcik tu lah
nak kuar? lg la..balik opis dh penat,aku pon xde kisah sgt weekdays
tp weekends? how? takat ni tiap2 mgu aku balik umah *br smgu pon start kan..hiks

ape ni..camne ni :(

boring
boring
boring
boring
boring
boring
boring

ahaa..habisla..aku mandrem korang kasik korang pon boring sama =P
i was thinking to subscribe for celcom broadband lah..

oh..wpun n3 kali ini sungguh boring..
aku hiburkan korang ngan gmbr2 aku ek =P *mcm la menghiburkan pon..hiks
layannnn je


ini opiswear hari ni (ms korang bace n3 ni,semlm la..hehe)


ini muke cam antu ni sbb on flash..
habisla korang npk segala jerawat aku..hahahakasik off flash br ok..hiks
^_^












4 comments:

Ceera said...

ko keja ngan gomen ke, asik baju kurung je...

Lily.Lulu. said...

bosan2 layan tangkap gambar sendiri yeh ..

hehehe .. boleh la tuh
:D

nanonano said...

agaknyeehh kamo ni gatai nk kawen tu,
mesti xboring sorg2 dah pastu eyh??
ishk3..

MiSsZuE said...

hehe..yunk sorry smlm aku terout line giles bodoh owhh geram..hemmm..ayu lah pakai kurung nmpk ler ko sopan skit hahaha..

psst bwh mate ko ade dark circle aa yunk..x cukup tido ke ...:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...