Tuesday, April 29, 2008

treatment

petang semalam aku pegi bukit bintang
kol 2 ade appointment utk wat treatment kat stukk

treatment ape?

hikhik

xmo kasik taw.. @diam
korang tgkla mesin dia guna kat bawah ni
pastu teka la ekkk @jelir

act aku buat FOC je
redeem baucer @sengihnampakgigi
kalau kena bayar, x koser aku nak g
for 2 sessions, the cost is rm380!! *hint..hint

haa..
dapat agak dh ke? @jelir

ini la rupa mesin tu..
semalam wat treatment tu dalam 40 minit je..


meh close up skettt...


5 comments:

Princess Redbloodsnow said...

mesin apekehei nyer tuh babe?
x taw ler hakuk woiii!!!

:: pRincEss_N :: said...

tuk pewut ekk yunk...laahai....muncet ke ko yunk oi....mne dpt baucer??

sweethOneY said...

zie
hehe..adelaaa =P

ayein
lebih kurang la yang..utk kaki ni..hahaha
pewot aku mana muncet deh..klo muncet, sesia je aku wat sit up hr2 =P

baucer tu ayah aku yg dpt,dia register mmbrship ape tah under MBF..

Known as IDZ said...

dah kurus lom? hahaa kantoi2! hahahah

:: pRincEss_N :: said...

kaki??? utk kecik kn kaki ker...ade ker plaks....x phm...xphm...rajen ko sit up...akak neyh..sit down sudaa...ahahahaha~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...